آخرین اخبار
۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۵

ساپینتو در انتظار دستیار ایرانی جدید برای تکمیل کادرفنی استقلال

ساپینتو در انتظار دستیار ایرانی جدید برای تکمیل کادرفنی استقلال
بازدید:۴۸۹
ریکاردو ساپینتو همچنان پیگیر حضور یک دستیار ایرانی دیگر است.
کد خبر : ۱۷۵۷۱۸

به گزارش صد آنلاین، همانطور که پیش از این خبر داده بودیم، ریکاردو ساپینتو از حضور یک دستیار ایرانی دیگر در کادرفنی‌اش استقبال می‌کند و بابت این موضوع با کاپیتان سابق استقلال تماس‌های جدی گرفته شده است.

اعضای تیم استقلال صبح امروز به ترکیه سفر کردند اما این احتمال وجود دارد که به زودی یک مربی جدید به آن‌ها اضافه شود. وریا غفوری همچنان شانس حضور در جمع مربیان استقلال را دارد و مدیران باشگاه در پی کسب مجوزهای لازم برای فعالیت ورزشی او هستند. به محض اینکه وریا غفوری اجازه مربیگری را پیدا کند، با توجه به اینکه تمامی دوره‌های ممکن را هم گذرانده مشکلی برای نشستن روی نیمکت نخواهد داشت و به تیم سابقش باز می گردد.

بازگشت وریا به عنوان کاپیتان سابق استقلال به این تیم آن هم در منصبی جدید، می‌تواند خبر خوبی برای هواداران باشد اما نباید فراموش کرد که ساپینتو یک دستیار ایرانی دیگر هم دارد که دست بر قضا هم بازی سابق و هم پست غفوری هم محسوب می‌شود و باید دید در صورت اضافه شدن نفر جدید، شرح وظایف دیگر دستیاران سرمربی پرتغالی چگونه خواهد شد.

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها