آخرین اخبار
۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵

یک صهیونیست به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد

یک صهیونیست به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد
بازدید:۲۲۹
صد آنلاین | رژیم صهیونیستی از بازداشت یک صهیونیست به اتهام همکاری با ایران خبر داد.
کد خبر : ۱۷۵۶۹۸

 به گزارش صد آنلاین ،رژیم اسرائیل امروز یک صهیونیست ساکن شهر «بئرالسبع» را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرده است.

 

 روزنامه صهیونیستی «معاریو» نیز اخیرا در گزارشی نوشت: یک زن و مرد اسرائیلی در شهرک «رعننا» در شمال شرق «تل‌آویو» به اتهام جاسوسی و انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت شدند.

به گزارش معاریو، سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) مدعی شده‌ که بازداشت‌شدگان به انتقال اطلاعات حساس و طبقه‌بندی شده به طرف ایرانی متهم هستند.

به ادعای این روزنامه، مأموران واحد مبارزه با جرایم سازمان‌یافته (CFU) در پلیس رژیم صهیونیستی واقع در «شارون» با ورود به محل زندگی این زن و مرد اسرائیلی حدودا ۳۰ ساله در رعننا و بازرسی آنها، چندین تلفن، رایانه و سایر دستگاه‌های فناوری را به همراه مکاتباتی که گمان می‌رود بین این زوج و طرف ایرانی باشد، توقیف کردند.

این خبر در حالی منتشر می شود که چندی پیش نیز روزنامه یدیعوت آحارنوت گزارش داد، پلیس و شاباک اعلام کرده‌اند که سه اسرائیلی دیگر را به ظن جاسوسی برای ایران، در دو پرونده جداگانه بازداشت کرده‌اند. در پرونده اول، «مارک مورگین» (۳۳ ساله) ساکن دره اردن ماموریت‌های مختلفی از جمله فیلمبرداری از محل اصابت موشک‌های ایرانی و ارسال آن به مأمور ایرانی انجام داده است.

در پرونده دیگر، «یونی سگال» (۱۸ ساله) و «ناهورای عمری میزراحی» (۲۰ ساله) از «طبریه» به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شدند. طبق ادعای این روزنامه، طرف ایرانی از این دو نفر خواسته بود که یک اسرائیلی را در ازای صدها هزار شِکِل از بین ببرند./ایرنا

 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها