آخرین اخبار
۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۰

این شربتِ شیرین، طعمِ مرگ دارد/ کشف عجیب محموله‌یِ مواد مخدر

این شربتِ شیرین، طعمِ مرگ دارد/  کشف عجیب محموله‌یِ مواد مخدر
بازدید:۲۳۸۷
صد آنلاین | فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف انواع شربت‌های مواد مخدر از ۲ مسافر قطار تهران و نیشابور خبر داد.
کد خبر : ۱۷۵۵۲۷

 به گزارش صد آنلاین ،سردار رضا بنی‌اسدی‌فر؛ گفت: کارکنان پلیس راه آهن نیشابور در راستای طرح جامع مبارزه با مواد مخدر، حین پایش و بازرسی مسافران در این ایستگاه، به یک نفر از مسافران که در حال پیاده شدن از قطار بود مظنون می‌شوند.

وی ادامه داد: در بازرسی از وسایل همراه این مسافر، تعداد ۷ بطری نوشابه خانواده را که به طرز ماهرانه‌ای بسته بندی کرده و بیان می‌کرد که حاوی شربت سکنجبین است، خارج و پس از بررسی‌های دقیق، ۱۰ هزار سی سی (۱۰ لیتر) شربت مواد مخدر را کشف و ضبط کردند.

این مقام ارشد انتظامی افزود: در اجرای همین طرح در ایستگاه راه آهن تهران نیز ماموران پلیس در حین پایش مسافران به خانمی که وارد ایستگاه شده، مشکوک می‌شوند.

فرمانده یگان‌های انتظامی حفاظتی فراجا تصریح کرد: در بازرسی از وسایل این مسافر ۲ هزار و ۷۷۰ سی سی (حدود ۳ لیتر) شربت تریاک کشف و ضبط شده است.

سردار بنی اسدی‌فر با تأکید بر اینکه مبارزه بی امان با قاچاقچیان مواد مخدر در خطوط ریلی کشور ادامه دارد، خاطر نشان کرد: برای این متهمان پرونده تشکیل و به مراجع قضایی معرفی شدند./ایرنا 

 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها