آخرین اخبار
۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۴

طمعِ دیده شدن/ رفیق‌کشی آفرید

طمعِ دیده شدن/ رفیق‌کشی آفرید
بازدید:۱۳۶۸
صد آنلاین | مردی که مدعی است قصد شلیک به دوستش و کشتن او را نداشته اما به اشتباه او را هدف گلوله قرار داده است به زودی دز دادگاه کیفری استان تهران محاکمه خواهد شد.
کد خبر : ۱۷۵۱۷۶

 به گزارش صد آنلاین ،  در شهریور ۱۴۰۳، شلیکی مرگبار در منطقه نظام‌آباد تهران رخ داد که به قتل ناخواسته یکی از سه دوست منجر شد. این سه نفر برای درگیری با گروهی دیگر قرار گذاشته و با خود اسلحه گرم و سلاح‌های سرد از جمله چاقو، شمشیر و قمه به محل برده بودند.

 

این سه نفر داخل خودرویی در خیابان چهارم نظام‌آباد منتظر بودند تا گروه مقابل برای دعوا برسند. آن‌ها که ظاهراً به دلیل کری‌خوانی یا اختلافات قبلی با گروه دیگر قرار دعوا گذاشته بودند، برای آمادگی، سلاح‌های مختلفی همراه داشتند. در این میان شروع به گرفتن عکس سلفی با یک کلت کمری کردند که یکی از آنها با خودش آورده بود. بعدها دو نفر دستگیر شده در اظهارات خود گفتند هدفشان انتشار این تصاویر در صفحه اینستاگرامشان بود تا قدرت‌نمایی کنند.

در حین این عکس‌برداری‌ها، نفر کنار راننده از راننده خواست اسلحه را به او بدهد تا یک شلیک آزمایشی انجام دهد. راننده اسلحه را به او داد و او پس از مسلح کردن آن، تیری شلیک کرد. این تیر به اشتباه به نفر سوم که در صندلی عقب نشسته بود برخورد کرد. دو نفر دیگر بلافاصله دوست مجروح خود را نزد پزشکی در شهر ری بردند، اما شدت جراحات به حدی بود که تلاش‌ها برای نجات او بی‌نتیجه ماند و او جان خود را از دست داد.

فردی که شلیک کرده بود، بعد از دستگیری به پلیس گفت  سابقه حمل سلاح داشته اما فکر نمی‌کرده اسلحه واقعاً شلیک کند. او ادعا کرد قصد کشتن و حتی شلیک به دوستش را نداشته و این حادثه کاملاً غیرعمد بوده است. با این حال، دادیار اظهار نظر پرونده با استناد به بند ب ماده ۲۹۰ قانون مجازات اسلامی، کیفرخواست قتل عمدی برای متهم صادر کرد.

در حال حاضر متهم اصلی پرونده با صدور کیفرخواست همچنان در زندان است و در آینده نزدیک در دادگاه کیفری استان پای میز محاکمه خواهد رفت./سایت جنایی

 
 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها