آخرین اخبار
۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰

ضربه قاطع پلیس/ دستگیری ۶۸۹ سارق و کشف بیش از ۱۰۰۰ سرقت!

ضربه قاطع پلیس/ دستگیری ۶۸۹ سارق و کشف بیش از ۱۰۰۰ سرقت!
بازدید:۱۷۹
صد آنلاین | سرپرست معاونت مبارزه با سرقت پلیس آگاهی اعلام کرد: در مرحله نخست طرح سراسری مبارزه با سرقت‌های خرد، ۶۸۹ سارق و ۴۶ مالخر دستگیر و هزار و ۹۴ فقره سرقت در کشور کشف شد.
کد خبر : ۱۷۴۷۴۲

 به گزارش صد آنلاین ، سرهنگ کارآگاه محمدرضا افراز روز دوشنبه با تاکید بر اینکه مقابله با سرقت عزمی همگانی را می‌طلبد، اظهار کرد: اجرای مرحله نخست طرح مبارزه با سرقت‌های خرد، به مدت سه روز در استان‌های سراسر کشور با محوریت پلیس آگاهی به منظور پیشگیری و مقابله با آن اجرا شد.

وی با بیان اینکه امنیت محصول یک فرآیند اجتماعی است که همه مردم باید در این راستا به پلیس کمک کنند، افزود: در این طرح سه روزه با انجام اقدامات پلیسی و در عملیات‌های جداگانه، ۶۸۹ سارق و ۴۶ مالخر در سطح کشور شناسایی و دستگیر شدند.

سرپرست معاونت مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه این طرح در اواخر خرداد سال جاری اجرا شد، تصریح کرد: بر اساس تحقیقات کارآگاهان، هزار و۹۴ فقره انواع سرقت نیز کشف شد که سارقان به همراه مالخران برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.

وی خاطرنشان کرد: هدف پلیس برقراری نظم و انضباط شهری و افزایش امنیت و آرامش مردم است که با مخلان نظم و امنیت عمومی مماشاتی نخواهد داشت.

سرهنگ کارآگاه افراز با تاکید بر رعایت اصول و نکات پیشگیری از سرقت توسط مردم خاطرنشان کرد: اجرای این طرح‌ها تا رسیدن به نتایج مطلوب و فراهم کردن بیش از پیش آرامش شهروندان ادامه خواهد داشت که هموطنان می‌توانند از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به مرکز فوریت‌های پلیس اطلاع رسانی و پلیس را در تامین امنیت جامعه یاری کنند. /رکنا

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها