آخرین اخبار
۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹

نتانیاهو: گفت‌وگو با ترامپ/ کلید پیشبرد مذاکرات آتش‌بس!

نتانیاهو: گفت‌وگو با ترامپ/  کلید پیشبرد مذاکرات آتش‌بس!
بازدید:۳۰۱
صد آنلاین | نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد گفتگوی او با ترامپ به توافق آتش‌بس کمک خواهد کرد.
کد خبر : ۱۷۴۷۰۳

 به گزارش صد آنلاین ،بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل ادعا می‌کند مذاکراتش با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به پیشبرد گفت‌و‌گو‌های تبادل اسرا و آتش‌بس در غزه کمک خواهد کرد.

نتانیاهوذگفت: مذاکره‌کنندگان اسرائیلی که در گفت‌و‌گو‌های آتش‌بس شرکت می‌کنند، دستورالعمل‌های روشنی دریافت کرده‌اند. من معتقدم که مذاکره با ترامپ مطمئناً می‌تواند به پیشبرد این نتایج کمک کند.

این سومین سفر نتانیاهو به کاخ سفید از زمان بازگشت ترامپ به قدرت است.

فشار عمومی بر نتانیاهو برای برقراری آتش‌بس دائمی و پایان دادن به جنگ در غزه در حال افزایش است؛ چیزی که برخی از وزرای راست‌گرای افراطی او با آن مخالف هستند. 

در همین حال، جنبش حماس روز جمعه اعلام کرد به پیشنهاد آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه با «روحیه مثبت» پاسخ داده است. منابع می‌گویند حماس خواستار عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست و ارائه تضامین امنیتی شده که نشان دهد رژیم اسرائیل مشابه اسفند ماه، آتش‌بس را نقض نمی‌کند.

منبع: رویترز

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها