آخرین اخبار
۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۹

عکس/ وزارت خارجه آلمان زیر ذره‌بین عراقچی/ نگاهی به ادعاهای جعلی!

عکس/  وزارت خارجه آلمان زیر ذره‌بین عراقچی/ نگاهی به ادعاهای جعلی!
بازدید:۴۷۸
صد انلاین | وزیر امور خارجه با انتشار پیامی‌ به خبرسازی جعلی وزارت خارجۀ آلمان واکنش نشان داد و نوشت: اکنون، حمایت آشکار آلمان از بمباران ایران، این تصور را به‌طور کامل از بین برده که رژیم آلمان چیزی جز سوءنیت و دشمنی نسبت به ملت ایران در سر دارد.
کد خبر : ۱۷۴۴۱۳

 به گزارش صد آنلاین ،سید«عباس عراقچی»، وزیر خارجه با انتشار پیامی‌ به خبرسازی جعلی وزارت خارجۀ آلمان واکنش نشان داد و نوشت: ایران همچنان به معاهدهۀعدم اشاعه و توافقنامه پادمان پایبند است. مطابق با قانون جدید مصوب مجلس که در واکنش به حملات غیرقانونی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران توسط اسرائیل و آمریکا تصویب شد، همکاری ایران با آژانس به‌دلایل بدیهی ایمنی و امنیتی، صرفا از طریق شورای عالی امنیت ملی ایران ساماندهی خواهد شد.

 

واقعیت این است: برای مردم ایران، آنچه واقعاً «پیام ویرانگر» می‌فرستد و «راه‌حل دیپلماتیک» را نابود می‌کند، کاملاً آشکار است.

حمایت آشکار آلمان از حملۀ غیرقانونی اسرائیل به ایران، از جمله حمله به تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان، که آن را «کار کثیف» انجام‌شده به نیابت از غرب توصیف کردند. 

آلمان همچنین با وقاحت از حملۀ غیرقانونی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران حمایت کرد؛ حمله‌ای که ناقض حقوق بین‌الملل، معاهده عدم اشاعه و منشور سازمان ملل بود.

نقض صریح تعهدات برجامی از سوی آلمان، از طریق مطالبه آشکار «غنی‌سازی صفر» در ایران.

ایرانی‌ها پیش از این نیز، از حمایت نازی‌گونۀ دولت آلمان از نسل‌کشی در غزه و همچنین حمایت آن از جنگ صدام علیه ایران از طریق تأمین مواد لازم برای ساخت سلاح‌های شیمیایی، منزجر و بیزار بودند.

اکنون، حمایت آشکار آلمان از بمباران ایران، این تصور را به‌طور کامل از بین برده که رژیم آلمان چیزی جز سوءنیت و دشمنی نسبت به ملت ایران در سر دارد.

واکنش عراقچی به خبرسازی جعلی وزارت خارجۀ آلمان 

خبر آنلاین 

 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها