آخرین اخبار
۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۷

سرلشکر موسوی: هدف دشمنان، تجزیه ایران بود نه موضوع هسته‌ای!

سرلشکر موسوی: هدف دشمنان، تجزیه ایران بود نه موضوع هسته‌ای!
بازدید:۱۴۶۲
رئیس ستادکل نیروهای مسلح کشورمان تصریح کرد که هدف دشمنان ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران و تجزیه کشور بود، نه موضوع هسته‌ای ایران.
کد خبر : ۱۷۴۳۰۳

به گزارش صد آنلاین به نقل از همشهری؛ سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه مراسم بزرگداشت شهدا در مصلی تهران تاکید کرد که تمام شواهد آشکار و پنهان تایید می‌کند که اسرائیل شکست سختی از ایران خورده است.
سرلشکر موسوی به المیادین گفت که سال‌هاست که اسرائیلی‌ها و حامیانشان تمام توان خود را برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی جمع کرده‌اند.
وی افزود که هدف دشمنان ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران و تجزیه کشور بود، نه موضوع هسته‌ای ایران.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح کشورمان با تاکید بر اینکه دشمنان دربرابر قدرت و پایداری مردم ایران و نیروهای مسلح ایران شکست خوردند، اظهار داشت که اسرائیلی‌ها ناگزیر شدند برای ساماندهی امور خود درخواست آتش‌بس کنند تا شاید بعداً بتوانند اقدامی کنند.
سرلشکر موسوی تاکید کرد که اگر اسرائیلی‌ها بار دیگر مرتکب حماقتی شوند، سیلی سختی از مردم ایران و ضربه دردناکی از نیروهای مسلح کشور خواهند خورد.
این فرمانده بلندپایه نظامی کشورمان اظهار داشت: اگر وارد مرحله جدیدی شویم و جنگ طولانی‌تر شود، اسرائیل شاهد توانمندی‌های ایران خواهد بود که هنوز از آنها استفاده نشده است.
وی در پایان گفت که حمایت ایران از فلسطین از جمله اصول اساسی جمهوری اسلامی است.

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها