آخرین اخبار
۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲

معاون عراقچی به ادعای جدید آمریکایی‌ها واکنش نشان داد

معاون عراقچی به ادعای جدید آمریکایی‌ها واکنش نشان داد
بازدید:۵۱۹
صد آنلاین | معاون سیاسی وزیر امور خارجه ادعاهای مقامات آمریکایی درباره تعیین زمان مذاکرات را رد کرد و آنها را نادرست خواند.
کد خبر : ۱۷۳۸۴۷

 به گزارش صد آنلاین ، «مجید تخت‌روانچی»، در خصوص ادعاهای مقامات آمریکایی درباره تعیین زمان مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده گفت: در مورد موضوعاتی که مطرح می‌شود هیچ قراری گذاشته نشده است.

وی در گفت‌وگو با خانه ملت ادامه داد: حرف‌هایی که آمریکایی‌ها می‌زنند، صحیح نیست.

رئیس‌جمهور آمریکا اخیرا مدعی شده بود که در هفته جاری ممکن است با مقامات کشورمان مذاکره و توافقی را امضا کند. پس از ادعای ترامپ، «کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید هم اعلام کرده بود «هرگاه زمان مذاکرات مشخص شود، آن را اعلام خواهیم کرد.»

«استیو ویتکاف»، فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه هم پس از اظهارات ترامپ گفته است که «حس قوی دارد که ایران آماده توافق است و امیدوار است با این کشور به یک توافق جامع صلح دست یابد.»/همشهری آنلاین 

 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها