آخرین اخبار
۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶

تکلیف کالابرگ دهک‌های دیگر چه شد؟ / پاسخ رسمی سخنگوی طرح

تکلیف کالابرگ دهک‌های دیگر چه شد؟ / پاسخ رسمی سخنگوی طرح
بازدید:۲۸۸
 کالابرگ ۵۰۰ هزار تومانی برای دهک‌های اول تا سوم شارژ شد و حالا هزاران خانوار می‌توانند بدون محدودیت، اقلام ضروری زندگی‌شان را تأمین کنند. اما شایعات درباره دهک‌های دیگر داغ شده؛ آیا نوبت دهک‌های بعدی هم می‌رسد؟ 
کد خبر : ۱۷۳۷۹۱

به گزارش صد آنلاین، روز گذشته، حساب کالابرگ الکترونیک خانوارهای دهک‌های اول تا سوم با مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر شارژ شد. مشمولان این سه دهک یک ماه فرصت دارند تا اعتبار واریزشده را برای خرید از ۱۱ قلم کالای مشخص‌شده شامل شیر، پنیر، گوشت مرغ، روغن، تخم‌مرغ و... هزینه کنند.

در استفاده از این اعتبار، هیچ محدودیت وزنی یا مقداری وجود ندارد و افراد می‌توانند تمام مبلغ را صرف خرید فقط یک قلم یا چند قلم از کالاهای تعیین‌شده کنند.


در همین حال، برخی رسانه‌ها از احتمال شارژ کالابرگ برای دهک‌های چهارم تا هفتم در تاریخ ۱۷ تیر خبر داده‌اند. با این حال، مرجان دبیری، سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک، این موضوع را رد کرد و گفت: «در حال حاضر تنها دهک‌های اول تا سوم مشمول طرح هستند و هیچ برنامه‌ای برای شارژ کارت دیگر دهک‌ها تدوین نشده است.»


او تأکید کرد: «در صورت اتخاذ تصمیم جدید، اطلاع‌رسانی فقط از طریق وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یا سخنگوی طرح انجام می‌شود. مردم اخبار رسمی را تنها از منابع معتبر و وزارتخانه دنبال کنند تا از سوءاستفاده احتمالی پیشگیری شود.»

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها