آخرین اخبار
۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۵

کلاهبردار اینترنتی دستگیر شد

کلاهبردار اینترنتی دستگیر شد
بازدید:۱۰۷
صد آنلاین | فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری کلاهبردار اینترنتی خبر داد که از طریق درج آگهی در وبسایت دیوار 60 فقره کلاهبرداری انجام داده است.
کد خبر : ۱۷۱۶۱۱

به گزارش صد آنلاین،سردار محمدقاسم طرهانی از دستگیری کلاهبردار اینترنتی خبر داد و گفت: این فرد با درج آگهی تورهای مسافرتی، اجاره سوئیت و خرید بلیط قطار در سایت دیوار از شهروندان کلاهبرداری می‌کرد.

وی اضافه کرد: یکی از شهروندان به پلیس فتا اعلام کرد که قصد اجاره سوئیت از سایت دیوار را داشته و بعد از انتخاب گزینه مورد نظر با فرد آگهی‌کننده تماس گرفته و او نیز درخواست واریز مبلغ 3 میلیون تومان بیعانه به حسابی مشخص را کرده بود. اما بعد از واریز مبلغ مورد نظر فرد آگهی‌کننده دیگر پاسخگوی تلفن خود نبوده که بلافاصله پیگیری موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

فرمانده انتظامی استان قزوین ادامه داد: طی بررسی‌های فنی کارشناسان پلیس فتا مشخص شد، متهم با ترفند درج آگهی تورهای مسافرتی، خرید بلیط قطار و اجاره سوئیت با جلب اعتماد بیش از 60 نفر از شهروندان از آنان کلاهبرداری کرده است.

طرهانی با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتا با استفاده از شگردهای پلیسی پس از شناسایی متهم و انجام هماهنگی قضائی وی را دستگیر و به مقر پلیس منتقل کرده‌اند، خاطرنشان کرد: این فرد با اعتراف به بزه انتسابی به مرجع قضائی معرفی و با قرار وثیقه مناسب روانه زندان شد.

وی با توجه به شگردهای پیشرفته کلاهبرداران در فضای مجازی به شهروندان توصیه کرد: قبل از انجام هر گونه خرید و فروش در فضای مجازی از اصالت آگهی یقین پیدا کرده و با مشاوره افراد آگاه در این زمینه اقدام کنند تا در دام شیادان گرفتار نشوند./ایلنا

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها