پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴
به گزارش صد آنلاین، در پی دریافت چند مورد گزارش مبنی بر کلاهبرداری در یکی از روستاهای شهرستان بندرلنگه و متواری شدن متهم، بلافاصله پیگیری موضوع در دستور کار قرار گرفت.
با بررسیهای انجام شده توسط کارشناسان پلیس آگاهی مشخص شد چندین فقره کلاهبرداری با شیوه و ترفند فروش امتیاز وام ازدواج و سوء استفاده از موقعیت شغلی افراد که عموما کارمند و نیازمند وام بودند، توسط متهم انجام شده است.
متهم که در امور خیریه محل سکونت خود فعالیت داشت و اعتماد اهالی را بدست آورده بو، با شیوه فروش امتیاز وام مبالغ 7الی 12میلیارد ریالی، پس از دریافت وجه مورد نظر از مالباختگان، به بهانه مشکل در سیستم پرداخت بانکی و اینکه بانک واریزی تسهیلات ندارد، اقدام به کلاهبرداری کرده بود که با تلاش ماموران شناسایی و دستگیر شد.
متهم در بازجوییهای فنی بهعملآمده به 23 فقره کلاهبرداری به ارزش بیش از 25میلیارد ریال با این شیوه اعتراف کرد و تاکنون 18 مالباخته و شاکی شناسایی شدهاند./سایت جنایی