به گزارش صدآنلاین، سرهنگ محمد شریفی، رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا، اظهار کرد: در پی ارجاع پروندهای مبنی بر فروش سیمکارتهای رند با شیوه و شگرد جازنی و ارائه مدارک هویتی جعلی، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: در تحقیقات تخصصی مشخص شد که متهمان با ارائه مدارک هویتی جعلی شاکی، به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و اقدام به انتقال سیمکارتهای روند وی به ارزش 50 میلیارد ریال به نام خود کردهاند.
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، سه نفر از متهمان اصلی در این خصوص دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال داده شدند، تصریح کرد: این افراد شیاد در بازجوییهای تخصصی به جرم خود اعتراف و پس از صدور قرار قانونی مناسب، تحویل زندان شدند.
وی خاطرنشان کرد: باید نظارت بیشتری بر نحوه فعالیت و اصلاح فرآیند کار در دفاتر پیشخوان دولت و دفاتر خدمات ارتباطی به منظور احراز هویت صحیح مراجعین معمول شود و همچنین با اعمال روشهای کنترلی و آموزشی، ترتیبی اتخاذ گردد تا از وقوع موارد مشابه که موجب وارد آمدن خسارت به مردم، کاهش امنیت اقتصادی و سلب اعتماد عمومی به نهادهای حاکمیتی میشود، پیشگیری شود.
سرهنگ شریفی تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده موارد مشابه و مشکوک، بلافاصله جهت بررسی به مرکز فوریتهای پلیسی 110 اطلاع دهند.