آخرین اخبار
۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹

کابوس تکرار می‌شود/ پرسپولیس و استقلال باز هم "خانه‌به‌دوش" می‌شوند!

کابوس تکرار می‌شود/ پرسپولیس و استقلال باز هم
بازدید:۳۵۵
در گرماگرم فصل نقل و انتقالات فوتبال ایران، در شرایطی که پرسپولیسی‌ها سرگرم تمدید قرارداد با امید عالیشاه و پاسخ نهایی تارتار برای جذب مهدی زارع هستند و استقلالی‌ها در تب و تاب تجمعات اعتراضی و پیگیری وضعیت تیم خود به سر می‌برند، خبری کوتاه و تکان‌دهنده، بدون هیچ واکنش درخوری از سوی میلیون‌ها هوادار سرخابی، روی خروجی رسانه‌ها قرار گرفت.
کد خبر : ۱۷۰۸۴۶

به گزارش صد آنلاین، این خبر حاکی از آن بود که ورزشگاه آزادی کماکان در دسترس پرسپولیس و استقلال نیست و این دو تیم بزرگ پایتخت، در ۷-۸ هفته ابتدایی لیگ برتر، مجبور خواهند بود در ورزشگاه‌های شهر قدس یا تختی از حریفان خود میزبانی کنند.

این خبر به تنهایی می‌تواند عامل اصلی بازدارنده هر دو تیم در کسب نتایج موفقیت‌آمیز باشد. کمااینکه فصل گذشته، دو تیمی عنوان قهرمانی و نایب قهرمانی لیگ را به دست آوردند که در تمام بازی‌ها میزبان بودند و تجربه‌ی تلخ خانه‌به‌دوشی را مانند پرسپولیس و استقلال نداشتند.

در شرایطی که پرسپولیس فصل قبل هم بازی‌های داخلی و هم بازی‌های آسیایی خود را به دلیل میزبانی در استادیوم‌های مختلف از دست داد، این فصل نیز در سه یا چهار بازی خانگی ابتدای فصل خود با همان شرایط روبرو خواهد شد و بار دیگر خانه به دوش می‌شود.
این مسئله از آنجایی اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند که سرمربی پرسپولیس (کارتال) به شدت روی کیفیت زمین چمن حساس و سخت‌گیر است. او به حدی در این مورد ریزبین بود که باشگاه پرسپولیس مجبور شد ورزشگاه کاظمی را به عنوان مقر و پایگاه چند ساله خود ترک کرده و تمریناتش را به زمین‌های شماره ۲ و ۳ مجموعه ورزشی آزادی منتقل کند. حال کارتال با تمام سخت‌گیری‌ها و حساسیت‌های ویژه‌اش، می‌تواند با باشگاه پرسپولیس وارد چالش جدی شود؛ چرا که تاب تحمل این شرایط را ندارد که بازیکنانش روی دو زمین مخمل‌گونه شماره ۲ و ۳ مجموعه آزادی تمرین کنند اما نتوانند مسابقات رسمی‌شان را در زمین اصلی این مجموعه برگزار کرده و در استادیوم‌های شهر قدس یا تختی از حریفان میزبانی کنند.
تکرار فاجعه فصل قبل برای پرسپولیس

پرسپولیس فصل گذشته عملاً میزبانی بازی‌های لیگ برتر و لیگ نخبگان آسیا را از دست داد. به گونه‌ای که گاریدوی نگون‌بخت، در تمام نیم‌فصل اول و مدت زمان حضورش در پرسپولیس، حتی رنگ ورزشگاه اصلی آزادی را هم ندید و هر هفته در یک استادیوم متفاوت بازی‌هایش را برگزار کرد.

سرخ‌پوشان در نیم‌فصل اول در ورزشگاه شهر قدس میزبان حریفان خود بودند؛ ورزشگاهی که در بهترین حالت تنها ۸ هزار نفر گنجایش دارد. همین موضوع باعث شده بود تا پرطرفدارترین تیم ایران و آسیا، در این استادیوم هیچ نشانی از یک تیم بزرگ و پرطرفدار نداشته باشد. به این موضوع، مشکلات چمن و موارد ساختاری این ورزشگاه را هم اضافه کنید که باعث شد پرسپولیس نتواند در رقابت‌های لیگ برتر و لیگ نخبگان، حتی ۷۰ درصد از توان خود را ارائه دهد. حتماً به یاد دارید که در لیگ نخبگان و پیش از اینکه میزبانی‌ها از تیم‌های ایرانی گرفته شود، پرسپولیس به ناچار از پاختاکور در ورزشگاه شهر قدس میزبانی کرد؛ استادیومی که به هیچ وجه شرایط خوبی در آن مسابقه نداشت و باعث شد تا پاختاکوری‌ها یک امتیاز شیرین از پرسپولیس بگیرند. آن هم در شرایطی که هر کارشناسی اذعان دارد اگر این بازی در استادیوم آزادی برگزار می‌شد، پرسپولیس با پیروزی بر حریف ازبک خود به راحتی از گروه صعود می‌کرد تا فوتبال ایران دو نماینده در مرحله پایانی داشته باشد و امروز بابت از دست رفتن سهمیه‌ها افسوس نخورد.

به هر روی، به نظر می‌رسد کابوس پرسپولیسی‌ها یک بار دیگر در حال تکرار است و در بهترین حالت، اگر وعده‌های مسئولان مبنی بر آماده‌سازی استادیوم آزادی تا آبان ماه عملی شود، پرسپولیس ۳ تا ۴ بازی خانگی خود را از دست خواهد داد. آن هم در شرایطی که هم تراکتور در استادیوم خانگی‌اش بازی می‌کند و هم سپاهان دغدغه‌ای در این خصوص ندارد.

اما با توجه به تمام این مسائل، هوش و حواس هواداران پرسپولیس و استقلال به نقل و انتقالات است و کمتر کسی به این موضوع مهم توجه می‌کند.

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها