سمیه ذاکری درباره برخی عوارض مصرف قارچ اظهار کرد: "قارچ" به اسم فُطر در کتب طب ایرانی دارای طبیعت سرد و تر است, مصرف مداوم آن موجب نازایی و بیماریهای سرد و ترمانند سکته و فلج میشود؛ بهتر است,کمتر مصرف شده و هنگام پختن آن، افزودن پونه، شوید و روغن زیتون به کاهش ضرر آن کمک میکند.
وی افزود: "قارچ" تولیدکننده خون غلیظ و "عَفِن" است یعنی عفونتپذیری خون حاصل از قارچ بالاست؛ بچههایی که سرما میخورند و اگر به آنها سوپ حاوی قارچ داده شود, مدت عفونت و بیماری طولانیتر خواهد شد.
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: "قارچ" نفاخ و دیرهضم بوده و برای معدههای ضعیف، مضر است؛ مصرف "قارچ" کولیت و قولنج رودهای را بروز میدهد, خصوصاً خوردنش با تخممرغ و گوشت مضرتر است و از همه بدتر اینکه بعد از خوردن آن، آب سرد مصرف شود.
ذاکری خاطرنشان کرد: "قارچ" قاطع نسل است؛ این جمله در کتاب کتاب مخزنالادویه حکیم عقیلی خراسانی از حکما و اطبای برجسته طب سنتی ایرانی به صراحت بیان شده است؛ افرادی که مشکل ناباروری دارند, دقت کنند "قارچ" باید کاملاً از سبد غذایی آنها حذف شود.
وی یادآور شد: "قارچ" بیشتر مصارف موضعی به عنوان ضماد و ... را دارد و اصلاً ماده خوراکی نیست که متاسفانه امروزه خیلی باب شده و خصوصاً در افراد مبتلا به کبد چرب به دلیل غلظتی که در خون ایجاد میکند، بسیار مضر است.
21111