آخرین اخبار
۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۸

پایان تلخ ختنه جان کودک ۶ ساله را گرفت

پایان تلخ ختنه جان کودک ۶ ساله را گرفت
بازدید:۳۱۴۲
صد آنلاین | در یک حادثه تلخ در شهرستان جوین، کودک ۶ ساله‌ای هنگام ختنه دچار ایست قلبی شد و جان خود را از دست داد.
کد خبر : ۱۷۰۳۶۵

به گزارش صد آنلاین،  در یک حادثه تلخ در شهرستان جوین، کودک ۶ ساله‌ای هنگام خ تنه دچار ایست قلبی شد و جان خود را از دست داد.

بر اساس گزارش‌های محلی، این کودک که برای انجام ختنه به بیمارستان قمربنی‌هاشم (ع) جوین منتقل شده بود، در حین بیهوشی به دلایل نامشخص دچار ایست قلبی شد.

علیرغم تلاش‌های تیم پزشکی و انجام عملیات احیا، کودک به دلیل خونریزی ریه جان باخت. وی با بالگرد اورژانس هوایی به سبزوار منتقل شده بود، اما تلاش‌ها برای نجات وی بی‌نتیجه ماند.

جسد این کودک برای بررسی‌های دقیق‌تر به پزشکی قانونی مشهد انتقال یافته است. خانواده وی نیز اعلام کرده‌اند که شکایت خود را از احتمال قصور پزشکی ثبت کرده‌اند و موضوع در حال پیگیری است.

این حادثه نگرانی‌هایی را در خصوص رعایت استانداردهای پزشکی و ایمنی در مراکز درمانی شهرستان جوین برانگیخته است./رکنا

 

 
 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها