آخرین اخبار
۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۸

انفجار در فوتبال ایتالیا/ اینزاگی استعفا داد!

انفجار در فوتبال ایتالیا/ اینزاگی استعفا داد!
بازدید:۳۱۵
سرمربی ایتالیایی تیم فوتبال اینتر از هدایت نراتزوری استعفاء داد و به زودی با الهلال عربستان قرارداد می‌بندد.
کد خبر : ۱۷۰۱۸۰

سیمونه اینزاگی، سرمربی تیم فوتبال اینتر در جلسه عصر امروز (سه‌شنبه) با مدیران باشگاه رسماً از سمت سرمربیگری تیم استعفاء داد و اعلام کرد که قصد ترک نراتزوری را داد.

بنا بر اعلام رسانه‌های ایتالیایی از جمله گاتزتا دلواسپورت؛ هدف اینزاگی در گام بعدی پیوستن به تیم الهلال عربستان است.

بنا بر ادعای دی‌مارتزیو، خبرنگار نزدیک به دو باشگاه شهر میلان، اینزاگی همین هفته قراردادش با الهلال را امضاء خواهد کرد.

دیه‌گو سیمئونه، سرمربی اتلتیکومادرید، سسک فابرگاس، سرمربی کومو و روبرتو دزربی، سرمربی المپیک مارسی گزینه‌های اصلی هدایت اینتر در دوران پسا اینزاگی محسوب می‌شوند.

سیمونه اینزاگی در سال 2021 هدایت اینتر را بر عهده گرفت و در دوره حضورش؛ یک قهرمانی در سری A، دو قهرمانی در جام حذفی ایتالیا و سه قهرمانی در سوپرجام ایتالیا را برای اینتر به ارمغان آورده و دو بار هم این تیم را به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسانده است.

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها