آخرین اخبار
۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹

علت مسمومیت پنج نفر در اهواز چه بود؟

علت مسمومیت پنج نفر  در اهواز چه بود؟
بازدید:۱۸۴۵
صد آنلاین | پنج نفر شامل یک پسر ۱۲ ساله، یک دختر ۱۳ ساله و سه زن در اهواز به دلیل استنشاق گاز مونوکسید کربن دچار مسمومیت شدند و صبح روز یکشنبه به بیمارستان منتقل شدند.
کد خبر : ۱۶۹۷۵۴

به گزارش صد آنلاین،  حادثه‌ای تلخ در منطقه پردیس اهواز رخ داد که منجر به مسمومیت پنج نفر به علت نشت گاز خطرناک مونوکسید کربن شد. نیروهای امدادی به محض اطلاع از این اتفاق در محل حادثه حاضر شدند و اقدامات لازم را انجام دادند.

عارف شرهانی اعلام کرد که افراد آسیب‌دیده در این حادثه شامل یک پسر نوجوان ۱۲ ساله، یک دختر نوجوان ۱۳ ساله و سه زن در رده‌های سنی مختلف یعنی ۲۰ ساله، ۲۸ ساله و ۴۱ ساله هستند.

انتقال مصدومان به بیمارستان

بر اساس اعلام روابط عمومی اورژانس، تمامی مصدومان توسط آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان رازی در اهواز منتقل شدند. تلاش‌های کادر درمانی برای رسیدگی به وضعیت آن‌ها صورت گرفته است.

فعالیت گسترده اورژانس خوزستان

در حال حاضر، بهره‌برداری از ۱۵۶ دستگاه آمبولانس و ۱۳۰ پایگاه شهری و جاده‌ای زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در استان خوزستان نشان‌دهنده تلاش‌های گسترده برای ارائه خدمات به‌موقع و با کیفیت به شهروندان است. همچنین، اورژانس هوایی در چهار نقطه استان از جمله دزفول، اهواز، مسجدسلیمان و بهبهان فعال بوده و به خدمات‌رسانی مشغول است./رکنا

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها