آخرین اخبار
۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰

موفقیت جهانی برای سینمای ایران/ «در انتهای شب» راهی اسپانیا شد!

موفقیت جهانی برای سینمای ایران/ «در انتهای شب» راهی اسپانیا شد!
بازدید:۹۸
سریال «در انتهای شب» به کارگردانی آیدا پناهنده در دومین حضور جهانی خود در جشنواره «سینما جووه» اسپانیا رقابت می‌کند.
کد خبر : ۱۶۹۶۲۳

به گزارش صد آنلاین؛ سریال ایرانی «در انتهای شب» به کارگردانی آیدا پناهنده پس از موفقیت در جشنواره «سریز مانیا» (Series Mania) فرانسه، در جشنواره بین‌المللی «سینما جووه» (Cinema Jove) اسپانیا در سال ۲۰۲۵ حضور یافته است.


 
«در انتهای شب» در چهلمین دوره جشنواره سینما جووه در کنار سه اثر شاخص از فرانسه، استرالیا و روسیه رقابت می‌کند.

جشنواره بین‌المللی Cinema Jove از تاریخ 19 تا 28 ژوئن برابر با 29 خرداد تا 7 تیر 1404 در شهر والنسیای اسپانیا برگزار خواهد شد.

این سریال با روایتی اجتماعی و عاشقانه، با بازی‌ پارسا پیروزفر و هدی زین‌العابدین، توانسته نگاه‌ها را به خود معطوف کند و به نمادی از خلاقیت و کیفیت در صنعت سریال‌سازی ایران تبدیل شود.

حضور در جشنواره‌های معتبر بین‌المللی، فرصت‌های منحصربفردی را برای دیده‌شدن آثار ایرانی فراهم می‌کند که ضمن متصل کردن صنعت تصویر و سریال‌سازی در پلتفرم‌های ایرانی به بازار جهانی به صدور فرهنگ و هنر ایرانی نیز کمک خواهد کرد.

سریال «در انتهای شب» به کارگردانی آیدا پناهنده و محصول فیلم‌نت در فروردین 1403 در رقابت با سریال‌هایی از انگلستان، دانمارک، کره جنوبی، نروژ و... موفق به دریافت جایزه بهترین کارگردانی از جشنواره «سریز مانیا» به عنوان یکی از معتبرترین جشنواره های رقابتی در زمینه سریال‌ها شده بود.

منبع: خبرانلاین

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها