آخرین اخبار
۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۲

حمله با قمه به مأمور پلیس/ بازداشت متهم ۳۲ ساله در عملیات ضربتی

حمله با قمه به مأمور پلیس/ بازداشت متهم ۳۲ ساله در عملیات ضربتی
بازدید:۲۱۵۴
فرمانده انتظامی رودسر از دستگیری فردی ۳۲ ساله خبر داد که در درگیری با مأمور پلیس راهور این شهرستان اقدام به حمله با قمه کرده بود. این متهم پس از تعقیب و گریز، در عملیاتی ضربتی در منطقه کلاچای بازداشت و به اتهامات خود اعتراف کرد.
کد خبر : ۱۶۹۴۲۱

به گزارش صد آنلاین به نقل از مشرق؛ سرهنگ سید جلال‌الدین جوانمردی اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر درگیری یکی از اراذل و اوباش بخش کلاچای با مأمور پلیس راهور رودسر و پرتاب قمه به سمت وی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: تلاش پلیس برای دستگیری متهم متواری ادامه داشت تا اینکه محل اختفای وی در بخش کلاچای شناسایی و با هماهنگی قضائی در عملیاتی ضربتی بازداشت شد. متهم ۳۲ ساله پس از بازداشت به بزه انتسابی اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی رودسر در پایان تاکید کرد: پلیس به عنوان خادم مردم، برابر قانون و با حمایت مراجع قضائی، با مزاحمان و قانون‌شکنان با قدرت و قاطعیت برخورد می‌کند و هیچ‌گونه مماشاتی نخواهد داشت. پرونده متهم برای رسیدگی قضائی به مراجع مربوطه ارجاع شده است.

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها