آخرین اخبار
۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵

استقلال مشتری جدی گزینه تراکتوری پرسپولیس شد

استقلال مشتری جدی گزینه تراکتوری پرسپولیس شد
بازدید:۹۳۶
 صد آنلاین | پیش از پیوستن آقاسی به تراکتور، شایعه‌هایی بسیار قوی درباره انتقال عارف آقاسی به استقلال مطرح بود اما این مدافع جنوبی به تراکتور رفت و دو فصل عالی را در این تیم رقم زد.
کد خبر : ۱۶۹۳۲۴

به گزارش صد آنلاین، عارف آقاسی مدافع میانی تیم تراکتور در دو فصل اخیر بوده است. او که پس از درخشش در فولاد به عضویت تیم تبریزی درآمده بود توانست در این دو فصل جزو بهترین مدافعان لیگ برتر لقب بگیرد. آقاسی اما برخلاف هم‌تیمی‌هایش پیش از پایان فصل، با تراکتور تمدید نکرد تا زمزمه‌های جدایی او سریعاً آغاز شود.

 

 

آغاز بحث جدایی عارف آقاسی

یک ماه پیش بود که اولین زمزمه جدایی عارف آقاسی و پیوستنش به پرسپولیس به‌گوش رسید. پس از آن اما صحبت از علاقه استقلال به آقاسی مطرح شد، این کش‌و‌قوس ادامه داشت و حتی از سپاهان هم به عنوان مشتری مدافع جنوبی یاد شد. 

هرچه بیشتر جلو رفتیم شایعات بیشتر شد و چندین روز پیش نیز سخن از شرط آقاسی برای پرسپولیس مطرح شد، در این بین همواره صحبت‌هایی از تلاش تراکتور برای تمدید با عارف آقاسی شنیده می‌شد.
عارف آقاسی و شجاع خلیل زاده - مدافعان تراکتور و تیم ملی ایران - جشن قهرمانی تراکتور در لیگ برتر ایران
عارف آقاسی در تمام 30 بازی تراکتور در لیگ برتر حاضر بود، با عملکرد او و دیگر مدافعان تیم، تراکتور دومین تیم برتر دفاعی لیگ بود.

 

 

صحبت‌های علیرضا بیرانوند درباره آقاسی

علیرضا بیرانوند اما با صحبت‌هایی که در یک برنامه تلویزیونی صورت داد باعث داغ شدن مجدد این بحث شد. بیرانوند مدعی شد که عارف آقاسی منتظر بود در ابتدای فصل گذشته، تراکتور با او تمدید کند تا مبلغ و شرایط قرارداد بهبود یابد اما رخ ندادن این اتفاق باعث دلخوری و درنهایت جدایی عارف آقاسی از تراکتور شد. دروازه‌بان تیم تراکتور از پرسپولیس نیز به‌عنوان مقصد قطعی آقاسی نام برد. در همان برنامه حتی اشاره به میزان مبلغ قرارداد عارف آقاسی هم صورت گرفت تا همه از قطعی بودن این انتقال مطمئن شوند.

ادعای روزنامه داخلی؛ استقلال مشتری جدی آقاسی

به نقل از فرهیختگان، پیگیری‌های صورت‌گرفته نشان می‌دهد که ماجرای آقاسی هنوز با هیچ تیمی نهایی نشده و بر خلاف گمانه‌زنی‌های پررنگ رسانه‌ای، این بازیکن هنوز با تیم خاصی قرارداد رسمی به امضا نرسانده است. ضمن اینکه او به نزدیکانش اعلام کرده که همچنان در حال بررسی پیشنهاد دو تیم استقلال و پرسپولیس است. در این بین نیز فضای رسانه‌ای حاکی از آن بود که آقاسی به توافق نهایی با استقلال نزدیک‌تر شده و تا پیش از صحبت‌های بیرانوند، این انتقال محتمل‌تر بوده است. حتی برخی منابع تا پیش از آغاز برنامه فوق تأکید بر این داشتند که آقاسی به روند مذاکرات با استقلال برگشته، این در حالی است که شنیده‌های جدید هم حکایت از آن دارند اولویت نهایی این بازیکن احتمالاً بازگشت به تیم استقلال باشد؛ تیمی که نیم‌فصل هم در آن بازی کرده است. عارف آقاسی در مصاحبه‌های پیشین خود نیز علاقه‌اش به استقلال را به طور غیرمستقیم ابراز کرده بود. در هر صورت اما علی‌رغم سیگنال‌های ارائه‌شده از سوی آقاسی به نظر می‌رسد در صورت تعلل مدیران استقلال، این مدافع راهی اردوی رقیب خواهد شد. / طرفداری

 

 
 

 

 
 
 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها