آخرین اخبار
۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳

دریاچه پارک قتلگاه ۲ کودک بیگناه شد

دریاچه پارک قتلگاه ۲ کودک بیگناه شد
بازدید:۱۱۱
صد آنلاین | فرماندار دلفان لرستان گفت: ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی علی‌آباد شهر نورآباد مرکز شهرستان در حادثه‌ای تلخ جان باختند.
کد خبر : ۱۶۹۰۱۴

به گزارش صد آنلاین،  «سید رضا سلامتی »روز چهارشنبه افزود: این حادثه شب گذشته اتفاق افتاد و ۲ کودک خردسال که اهل روستای چشمه خانی در نزدیکی پارک جنگلی بودند، ظاهرا به‌تنهایی و بدون همراهی خانواده وارد این مکان تفریحی شده بودند که در دریاچه پارک غرق شدند.

وی افزود: با وجود تلاش‌های فراوان نیروهای امدادی و مردم، پس از چندین ساعت تلاش پیکرهای بی جان آنها پیدا ولی متاسفانه امکان بازگرداندن به زندگی فراهم نشد.

فرماندار دلفان اظهار داشت: عوامل امدادی و اورژانس با اطلاع‌رسانی مردم، بلافاصله در محل حاضر و عملیات احیا را پس از کشف پیکرها آغاز کردند، اما تلاش‌ها نتیجه‌ای در بر نداشت.

سلامتی با تسلیت این حادثه غم‌انگیز به خانواده‌های داغدار بیان کرد: تحقیقات اولیه درباره چگونگی وقوع این اتفاق و جزئیات آن توسط مراجع مسئول در دست بررسی است./ایرنا 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها