آخرین اخبار
۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳

حادثه دردناک در سی‌متری جی/ تخریب غیرحرفه‌ای ساختمان جان کارگران را به خطر انداخت

حادثه دردناک در سی‌متری جی/ تخریب غیرحرفه‌ای ساختمان جان کارگران را به خطر انداخت
بازدید:۲۵۵
امروز حوالی ساعت ۱۶:۳۰، سه کارگر افغان در محله سی‌متری جی بر اثر ریزش دیوارها و سقف یک ساختمان در حال تخریب، دچار مصدومیت شدید شدند. سخنگوی سازمان آتش‌نشانی با تأکید بر تخصصی بودن عملیات تخریب، هشدار داد که چنین کارهایی نباید به دست افراد غیرمتخصص سپرده شود. جزئیات بیشتر از این حادثه تلخ را بخوانید.
کد خبر : ۱۶۸۴۲۹

به گزارش صد آنلاین به نقل از تسنیم، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از مصدوم شدن سه نفر بر اثر ریزش یک ساختمان در محله سی متری جی خبر داد و اظهار کرد: ساعت 16 و 28 دقیقه امروز حادثه تخریب یک ساختمان در حال تخریب به آدرس خیابان سی متری جی، خیابان عسگری گزارش شد و دو ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در محل حادثه مشاهده شد که در یک منزل قدیمی دو طبقه که خالی از سکنه شده بود و کارگران مشغول تخریب ساختمان در طبقه دوم بودند، به دلیل بی‌احتیاطی حین کار و عدم رعایت اصول ایمنی، سقف‌ها و دیوارهای طبقه بالایی تخریب می‌شود و سه کارگر افغان که مشغول کار بودند آسیب‌های شدیدی از ناحیه دست و کمر و پاها دیده‌اند.
وی با بیان این که عملیات در ساعت 17 و 30 دقیقه به پایان رسید، ادامه داد: این مصدومین تحویل عوامل اورژانس شده‌اند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تأکید کرد: عملیات تخریب ساختمان یک امر تخصصی است و نباید توسط کارگران ساده و بدون تجربه انجام شود. 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها