باند قاچاق ریلی هروئین در جنوب شرق ایران متلاشی شد
بازدید:۱۰۸۱
صد آنلاین | فرمانده پلیس راه آهن جنوب شرق ادامه داد: پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی تخصصی ماموران، مشخص شد این افراد چندین نوبت و به صورت باندی مقادیر قابل توجهی مواد مخدر از نوع هروئین را به روش بلع و انباری از زاهدان به عمق کشور حمل میکردند.
به گزارش صد آنلاین،سرهنگ محمدرضا راشکی در زاهدان اظهار داشت: ماموران پلیس راهآهن جنوب شرق، حین انجام وظیفه و بازدید هدفمند افراد ورودی به ایستگاه راهآهن زاهدان به پنج نفر از اتباع غیرمجاز مظنون شدند.
فرمانده پلیس راه آهن جنوب شرق ادامه داد: پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی تخصصی ماموران، مشخص شد این افراد چندین نوبت و به صورت باندی مقادیر قابل توجهی مواد مخدر از نوع هروئین را به روش بلع و انباری از زاهدان به عمق کشور حمل میکردند.
وی با اشاره به اینکه در این خصوص پرونده تشکیل و موضوع تحت رسیدگی است، گفت: برخورد قاطع با قاچاقچیان و سوداگران مرگ، از اولویتهای اصلی پلیس راه آهن است و با هرگونه اقدام مجرمانه در این حوزه، با جدیت برخورد خواهد شد./تسنیم