آخرین اخبار
۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵

برق گرفتگی جان مهندس جوان را گرفت

برق گرفتگی جان مهندس جوان را گرفت
بازدید:۳۴۷۸
صد آنلاین | برق‌گرفتگی هنگام نصب پنجره در کلات، جان مهندس جوان ۳۰ ساله به نام حجت فلاحتکار را گرفت و خانواده‌اش را داغدار کرد.
کد خبر : ۱۶۷۸۱۸

به گزارش صد آنلاین، 8 ماه از ازدواجش می‌گذشت و آرزوهای قشنگی برای ساختن زندگی خود داشت ... .

بیست و هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ حجت برای سرکشی از ساختمان در حال ساخت به شهرستان کلات رفت. او و همکارانش برای آن که کارها جلو بیفتد پنجره‌های آلومینیومی را بالا کشیدند.

متاسفانه هنگام بالا کشیدن پنجره‌ها، اتصال بدنه پنجره با سیم‌های کابل فشار قوی حادثه‌ای هولناک رقم زد.

حجت و سه کارگر جوان دچار برق گرفتگی شدید شدند.

حسین آقا فلاحتکار، پدر داغدیده با صدایی بغض آلود می‌گوید: با توجه به شدت برق گرفتگی، پسرم به پایین پرتاب می‌شود.

سرهنگ صادق عیدی فرخانی،فرمانده انتظامی شهرستان کلات نیز با ابراز تاسف از وقوع این حادثه گفت: یکی از کارگران که دستکش ایمنی داشته آسیب چندانی ندیده است و دو مصدوم دیگر پس از اعزام به مراکز درمانی مشهد تحت مراقبت‌های پزشکی قرار گرفتند.

پیکر حجت فلاحتکار نیز به بیمارستان امام رضا (ع) مشهد انتقال یافت. اما او جان خود را از دست داده بود.

خانواده حجت فلاحتکار اینک در غمی سنگین به سوگ نشسته اند و حسین آقا، پدر حجت می‌گوید لحظه‌ای لبخندهای نازنین و معصوم پسرم از جلوی چشمانم کنار نمی‌رود.

پیکر جوان ۳۰ ساله پس از تشریفات قانونی به خانواده‌اش تحویل و در مشهد به خاک سپرده شد./رکنا

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر