آخرین اخبار
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶

اتوبوس افغان ها شبانه چپ کرد/ ۲۲ نفر راهی بیمارستان شدند

اتوبوس افغان ها شبانه چپ کرد/ ۲۲ نفر راهی بیمارستان شدند
بازدید:۶۸۸
صد آنلاین | سید محمد صابری رییس اورژانس کرمان توضیح داد: ساعت ۲:۱۶ امروز سه شنبه- ۳۰ اردیبهشت ماه-، واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور باغین به جوپار (محدوده کارخانه لاستیک بارز) گزارش شد که بلافاصله هشت دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند. 
کد خبر : ۱۶۷۲۸۳
به گزارش صد آنلاین،واژگونی اتوبوس حامل اتباع افغان که از مبدا اصفهان به سمت زاهدان و در مسیر بازگرداندن این افراد به سمت مرز بودند ۲۲ مصدوم انتقالی به بیمارستان داشت. 
 
سید محمد صابری رییس اورژانس کرمان توضیح داد: ساعت ۲:۱۶ امروز سه شنبه- ۳۰ اردیبهشت ماه-، واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور باغین به جوپار (محدوده کارخانه لاستیک بارز) گزارش شد که بلافاصله هشت دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند. 
 
وی افزود: طبق گزارش اتوبوس با ۴۲ سرنشین از اصفهان عازم زاهدان بوده است که پنج نفر ایرانی و ۳۷ نفر از اتباع افغانی هستند و به منظور خروج از مرز‌های شرقی کشور عازم زاهدان بوده اند. 
 
صابری گفت: بعد از بیرون آوردن مصدومان و اقدامات درمانی مناسب، ۲۰ مصدوم در محل حادثه به صورت سرپایی درمان و ۲۲ مصدوم به بیمارستان شهید باهنر کرمان منتقل شدند. 
 
به گفته وی، یک نفر از مصدومان ایرانی حادثه دچار قطع پا شده و حال عمومی تمامی مصدومان مساعد و در وضعیت پایدار گزارش می‌شود./ایرنا
 
 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها