آخرین اخبار
۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴

وعده اوجالان خبر ساز شد/ پیمان برادری بین کرد‌ها و ترکیه

وعده اوجالان خبر ساز شد/ پیمان برادری بین کرد‌ها و ترکیه
بازدید:۱۸۱
صد آنلاین | سرکرده پ. ک. ک در زندان بیانیه‌ای صادر و تاکید کرده است که کرد‌ها باید روابط خود را با ترکیه اصلاح کنند و میان آنها پیمان برادری بسته شود.
کد خبر : ۱۶۷۰۶۴

به گزارش صد آنلاین،  عبدالله اوجالان، سرکرده گروه شبه نظامی و منحل شده کارگران کردستان موسوم به پ. ک. ک، در پیامی جدید از زندان، بر لزوم ایجاد پیمانی جدید «مبتنی بر برادری» برای اصلاح روابط کرد‌ها و ترکیه تأکید کرد.

به گزارش رسانه‌های کردی، اوجالان در نامه خود گفته است: «نیاز به یک منشور جدید مبتنی بر حق برادری وجود دارد. کاری که ما انجام می‌دهیم، یک تغییر عمده در الگوی فکری است.»

او ادامه داد: «ماهیت رابطه کرد‌ها و ترک‌ها چیزی کاملاً متفاوت است. چیزی که در حال نابودی است رابطه بین برادران است. برادران و خواهران در حال مبارزه هستند و یکی بدون دیگری نمی‌تواند وجود داشته باشد. ما تله‌ها و آوار‌هایی را که این رابطه را نابود می‌کنند، یکی یکی از بین خواهیم برد و تمام جاده‌های آسیب‌دیده و پل‌های فروریخته را تعمیر خواهیم کرد.» نامه اوجالان توسط هیاتی از حزب دموکراتیک خلق‌های کرد (HDP) در ترکیه پس از بازدید از زندان امرالی برای ملاقات با اوجالان فاش شد. این دیدار هیات HDP، که شامل پروین بولدان، نماینده مجلس و فایق اوزگور اورال، وکیل اوجالان بود، پنجمین دیدار نمایندگان این حزب با او و اولین دیدار از زمان اعلام انحلال و خلع سلاح پ. ک. ک محسوب می‌شود.

اولین دیدار هیات احزاب کرد با اوجالان در ۲۸ دسامبر ۲۰۲۴ انجام شد و پس از آن دیدار دوم در ۲۲ ژانویه انجام شد که حدود چهار ساعت به طول انجامید.

پس از سومین سفر، که شامل یک هیات هفت نفره بود، هیات حزب در تاریخ ۲۷ فوریه در استانبول کنفرانس مطبوعاتی برگزار کرد و طی آن نامه اوجالان را که در آن از پ. ک. ک خواسته شده بود منحل شود و سلاح‌های خود را زمین بگذارد، اعلام کرد و بر مسئولیت تاریخی او در قبال این فراخوان تأکید کرد.

طی چند روز گذشته، حزب کارگران کردستان پ. ک. ک اعلام کرد که کنفرانسی برگزار خواهد کرد و طی آن تصمیم به انحلال حزب و تحویل سلاح‌هایش خواهد گرفت.

منبع: آر تی

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها