۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۰

دست درازی به کودکان معصوم در پارک/ دو آزارگر دستگیر شدند

دست درازی به کودکان معصوم در پارک/ دو آزارگر دستگیر شدند
بازدید:۲۳۷۸
صد آنلاین | دو پسر که در یکی از محلات تهران پسران خردسال و نوجوان را مورد آزار جنسی قرار می‌دادند، به دستور بازپرس جنایی دستگیر شدند.
کد خبر : ۱۶۶۶۸۷

به گزارش صد آنلاین،  رسیدگی به این پرونده زمانی در دستور کار بازپرس سهرابی، بازپرس شعبه نهم دادسرای امور جنایی تهران، قرار گرفت که از حدود یک سال پیش شکایت‌هایی در مورد آزار جنسی پسران نوجوان و خردسال مطرح شد.

 

در بررسی و تحقیقات پلیسی که پس از اولین شکایات صورت گرفت، مشخص شد مجرمان دو پسر هستند که قبلا در همان محل وقوع جرم زندگی می‌کردند و قربانیان قبلا هم آنها را در محله دیده‌ و به همین واسطه به آنها اعتماد کرده‌ بودند.

 

همچنین در تحقیق از قربانیانی که همراه پدر و مادرشان به اداره پلیس مراجعه کرده بودند، معلوم شد دو جوان آزارگر به بهانه بازی فوتبال یا نشان دادن حیوانی که در انتهای پارک است نوجوانان و خردسالان را با خود به مکانی خلوت از پارک می‌بردند و آزار و اذیت می‌کردند. همچنین بچه‌هایی که پیش روی ماموران پلیس نشسته بودند، گفتند آن دو جوان آنها را تهدید کرده بودند که اگر به خانواده یا کسی چیزی بگویید شما را می‌کشیم و آنها هم از از ترس چیزی در مورد اتفاقی که برایشان رخ داده بود، حرفی نزده بودند.

سکوت کودکان تا وقتی ادامه داشت که  خانواده‌ها متوجه تغییرات روحی و روانی فرزندان خود که ناشی از آزار بود، شدند و با اصرار از زیر زبان آنها حرف کشیدند و در نهایت کودکان قربانی این راز را برملا کردند.

با تحقیقات پلیسی سرنخ‌هایی از متهمان بدست آمد و تلاش برای دستگیری دو آزارگر کودکان ادامه داشت تا اینکه چند روز قبل یکی از دو پسر شناسایی و دستگیر شد. پس از آن نیز با اعتراف اولین متهم، دوست او هم بازداشت شد. متهمان در بازجویی‌ها گفتند: ما خودمان بچه همان محلی بودیم که بچه‌ها را در آنجا فریب می‌دادیم و چون از آنجا رفته بودیم به محله برمی‌گشتیم تا بچه کوچک را مورد آزار قرار دهیم و قدرتمان را به رخ دیگران بکشیم.

همچنین متهمان در مورد شگرد خود نیز همان چیزی را تعریف کردند که قربانیان در تحقیقات گفته بودند. متهمان اعتراف کردند: ما بچه‌ها را اول با زبان و بعد با زور به پارک می‌کشاندیم. سعی می‌کردیم با پای خودشان بیایند تا کبوتری را به آنها نشان دهیم یا فوتبال بازی کنیم اما اگر وسط راه منصرف می‌شدند به زور آنها را می‌بردیم و آزار و اذیت می‌کردیم.

در حال حاضر با بازداشت دو متهم،‌ پرونده وارد مرحله جدیدی شده است و تحقیقات برای شناسایی دیگر قربانیان احتمالی این دو پسر ادامه دارد./اختصاصی صد آنلاین 

 
 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها