به گزارش صد آنلاین،فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی از کشف پرونده سرقتی سنگین به ارزش ۱۲ میلیارد تومان و دستگیری متهمان آن خبر داد.
سرتیپ محمدکاظم تقوی با اعلام این خبر گفت: «پس از گزارش سرقت مقادیری وجه نقد، شمش طلا، سکه، دلار و دیگر اقلام قیمتی از منزل یکی از شهروندان که در حوزه تجارت فعالیت دارد، تحقیقات پلیس آگاهی آغاز شد. بررسیهای اولیه نشان داد یک زن و مرد جوان، با معرفی خود بهعنوان نیروهای خدماتی خانه و از طریق راننده یک خودروی مسافربری شخصی به محل رفتوآمد داشتهاند. این افراد با خوراندن مواد غذایی آلوده، مالک خانه را بیهوش کرده و اقدام به سرقت کردهاند.»
وی افزود: «کارآگاهان پلیس آگاهی پس از بازداشت راننده خودرو و با ردزنی اطلاعاتی گسترده متوجه شدند که متهمان اصلی از مشهد به سمت غرب کشور فرار کرده و قصد خروج از مرزهای غربی را دارند.»
سرتیپ تقوی تصریح کرد: «در عملیاتی هماهنگ و مشترک با پلیس آگاهی سراب، این دو متهم در استان آذربایجان شرقی شناسایی و دستگیر شدند. مقادیری از اموال سرقتی نیز از آنها کشف و ضبط شد.»
فرمانده انتظامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: «تحقیقات تکمیلی در خصوص این پرونده همچنان ادامه دارد و اقدامات لازم برای بازگرداندن اموال مسروقه به مالباخته در حال انجام است.»/ رکنا