به گزارش صد آنلاین،یزدان، مرد ۳۰ ساله، در پی درگیری با یعقوب علی جعفری (معروف به مهدی) با ضربات چاقو کشته شد. انگیزه اصلی قتل، اختلافات عشقی و حسادت ناشی از رابطه یعقوب با کیمیا (زن ۲۸ ساله) بود که پیشتر از همسرش جدا شده بود.
پیشینه درگیری:
یعقوب پس از ۳ سال رابطه با کیمیا و تحمل ۶ ماه حبس به دلیل شکایت او، پس از آزادی متوجه ارتباط کیمیا با یزدان شد.
تماسهای تهدیدآمیز یزدان با یعقوب و ادعای رابطه جنسی با کیمیا، او را به نقطه اوج عصبانیت رساند.
صحنه جنایت:
یعقوب در ۶ آبان، با مصرف شیشه و حمل چاقو به محل کار یزدان حمله کرد و پس از درگیری، او را به قتل رساند.
فیلم ۹ دقیقهای از صحنه قتل که در آن پلیس و مردم بدون مداخله نظارهگر بودند، در فضای مجازی منتشر شد و موجی از انتقادها را برانگیخت.
روند قضایی:
یعقوب در دادگاه به قصاص نفس، ۱۰۰ ضربه شلاق برای رابطه نامشروع، و ۲ سال حبس برای قدرتنمایی با چاقو محکوم شد. حکم قصاص او در ۱۵ دی ۱۳۸۹ در ملاءعام اجرا گردید.
کیمیا با وجود اتهام معاونت در قتل، به دلیل اختلاف آرای قضات تبرئه شد، اما به اتهام زنای غیرمحصنه ۱۰۰ ضربه شلاق دریافت کرد.
انتقادها:
خانواده مقتول و افکار عمومی، رفتار غیرفعال پلیس و تماشاگران حاضر در صحنه را محکوم کردند.
نقش کیمیا در تحریک یعقوب و ایجاد تنش میان دو مرد، از موارد بحثبرانگیز پرونده بود./رکنا