آخرین اخبار
۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵

جنگ تمام عیار هند و پاکستان/ کشته‌های پاکستان به ۱۰۰ نفر رسید!

جنگ تمام عیار هند و پاکستان/ کشته‌های پاکستان به ۱۰۰ نفر رسید!
بازدید:۷۵۴
صد آنلاین | درگیری اخیر بین هند و پاکستان در منطقه کشمیر موجب افزایش تنشها میان دو کشور هستهای شبهقاره شده است.
کد خبر : ۱۶۴۸۶۴

به گزارش صد آنلاین، در پی حمله مسلحانه به گردشگران در کشمیر تحت کنترل هند که منجر به کشتهشدن ۲۷ نفر شد، مقامات هندی پاکستان را مسئول این حمله تروریستی دانستند. در پاسخ، هند عملیات نظامی موسوم به «سیندور» را در مناطق تحت کنترل پاکستان انجام داد و ادعا کرد حداقل ۱۰۰ تروریست را در حملات هدفمند به «پایگاههای تروریستی» کشته است. وزیر دفاع هند تأکید کرد این اقدام تلافیجویانه بوده و قصد تشدید تنشها را ندارد، اما در صورت اقدام پاکستان، هند عقبنشینی نخواهد کرد.

 
از سوی دیگر، پاکستان این ادعاها را بیاساس خواند و اعلام کرد در پاسخ به حملات هند، ۵ جنگنده هندی را سرنگون و تلفات حمله هند را ۲۶ کشته و ۴۶ زخمی عنوان کرد.

 سخنگوی ارتش پاکستان نیز تأکید کرد عملیات پاسخدهی ادامه دارد. علاوه بر این، گزارشهای بین المللی مانند روزنامه فرانسوی لو فیگارو از کشتهشدن دستکم ۱۲ غیرنظامی در حمله توپخانهای پاکستان به منطقه «پونچ» هند خبر دادند.

نکات کلیدی:

۱. اختلاف آمار تلفات: هند و پاکستان روایتهای متضادی ارائه میدهند. هند بر «عملیات ضدتروریستی» تمرکز دارد، در حالی که پاکستان آن را «تحریکآمیز» میداند.
۲. ریشه تنشها: این درگیری بخشی از اختلافات دیرینه بر سر منطقه کشمیر است که از سال ۱۹۴۷ تاکنون حلنشده باقی مانده است.
۳. واکنش بینالمللی: نگرانی جامعه جهانی از تشدید درگیریها بهویژه با توجه به توانایی هستهای دو کشور وجود دارد. هند تلاش کرده با تأکید بر «هدفگیری پایگاههای تروریستی» از مشروعیت بینالمللی برخوردار شود.
۴. خطر تشدید: اگرچه هر دو طرف ادعا میکنند قصد جنگ گسترده ندارند، اما درگیریهای مرزی ممکن است به اشتباهات راهبردی منجر شود./ اطلاعات 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها