آخرین اخبار
۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۶

رییس و ۴۵ کارمند اداره ثبت اسناد و املاک تبریز دستگیر شدند/ علت چه بود؟

رییس و ۴۵ کارمند اداره ثبت اسناد و املاک تبریز دستگیر شدند/ علت چه بود؟
بازدید:۱۱۷۰
صد آنلاین | موسی خلیل‌اللهی، رییس کل دادگستری آذربایجان شرقی، از دستگیری رییس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان تبریز و ۴۵ کارمند این اداره به همراه تعدادی از کارکنان شهرداری و دفاتر اسناد خبر داد.
کد خبر : ۱۶۴۷۴۶

به گزارش صد آنلاین،  متهمان به اتهاماتی همچون **جعل اسناد، دریافت رشوه، کلاهبرداری، تملک غیرقانونی املاک و فروش مال غیر** تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند.  

بر اساس اعلام دادگستری، این گروه با شناسایی اراضی متروکه یا مجهول‌المالک، اقدام به معاملات صوری و ثبت اسناد جعلی می‌کردند. در جریان تحقیقات، **یک زن فعال در حوزه شهرداری** و **۶ کارمند شهرداری و میراث فرهنگی** نیز به اتهام کلاهبرداری و رشوه‌گیری بازداشت شدند.  

یکی از متهمان به **دخالت در انتصابات غیرقانونی، پست‌فروشی و تصرف عوارض پرداختی** متهم شده است. رسیدگی به این پرونده با تاکید بر شفاف‌سازی و پیگیری قضایی ادامه دارد./ سایت جنایی

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها