آخرین اخبار
۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۵

سیمونه اینزاگی: اینتر به فینال رسید

سیمونه اینزاگی: اینتر به فینال رسید
بازدید:۶۱۰
صد آنلاین | سیمونه اینزاگی، سرمربی اینتر میلان، پس از صعود تیمش به فینال لیگ قهرمانان اروپا در مصاحبه با اسکای ایتالیا به نکات کلیدی زیر اشاره کرد:
کد خبر : ۱۶۴۴۸۹

به گزارش صد آنلاین، اینزاگی بارسلونا را به عنوان یک حریف قدرتمند تحسین کرد و تأکید داشت که برای شکست چنین تیمی به یک "سوپراینتر" نیاز بود.  او عملکرد بازیکنانش در هر دو بازی رفت و برگشت را "باورنکردنی" خواند و اظهار کرد که این تنها راه ممکن برای رسیدن به فینال بود.

"بازیکنان با تمام وجود بازی کردند، حتی آنهایی که از نیمکت وارد شدند رویکرد حرفهای داشتند."

همچنین از فراتزی، لائوتارو مارتینز و دومفریز نام برد که با وجود آمادگی جسمانیِ کمتر از ۱۰۰٪، با ایثار و تلاش بیوقفه به تیم کمک کردند.

۳. دستاورد تاریخی با بودجه محدود

اینتر میلان با وجود بودجه بازار پایینتر از تمام ۷ تیم دیگر مرحله یکچهارم نهایی، برای دومین بار در سه سال اخیر به فینال لیگ قهرمانان رسید. اینزاگی این موفقیت را نتیجه مدیریت هوشمندانه، فروتنی و استفاده حداکثری از منابع موجود دانست.

۴. تحسین خاص فرنکی دی یونگ

اینزاگی پیش از بازی، لامین یامال (نوجوان تیم بارسلونا) را ستایش کرده بود، اما پس از بازی، عملکرد فرنکی دی یونگ را "شورانگیز" توصیف کرد:

دی یونگ در بازی رفت و برگشت با زمانبندی دقیق در پاسها، تحرک بالا و توانایی قطع توپ، توجه اینزاگی را جلب کرد.

او گفت:

"با وجودی که بازیکنانم را با هیچکس در جهان عوض نمیکنم، دی یونگ در این دو بازی مرا شگفت زده کرد."/طرفداری

 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها