آخرین اخبار
۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰

تمرین جالب سرخ پوش ها/ آقای گل پرسپولیس دروازه‌بان شد

تمرین جالب سرخ پوش ها/ آقای گل پرسپولیس دروازه‌بان شد
بازدید:۶۹
صد آنلاین | خبر مربوط به تمرین تیم فوتبال پرسپولیس با رویدادهای جالب همراه بود. ابتدا باید توضیح داد که عنوان «آقای گل پرسپولیس دروازهبان شد» اشاره به لحظهای در پایان تمرین دارد که علی علیپور، مهاجم سرشناس تیم، به عنوان شوخی یا چالشی کوتاه، دستکش دروازهبانی پوشید و در چارچوب دروازه حاضر شد.
کد خبر : ۱۶۴۱۲۳

به گزارش صد آنلاین،  این اقدام بخشی از تمرینات آزاد شوتزنی بازیکنان به سمت دروازه بود و نه تغییر رسمی پست او.


۱. بازگشت به تمرین پس از استراحت: تیم پس از استراحت دو روزه پس از بازی با مس رفسنجان، آمادهسازی برای بازی مقابل خیبر خرمآباد را آغاز کرد.

۲. برنامه تمرینی: شامل حرکات کششی، پاسکاری ترکیبی، حفظ توپ و فوتبال درون تیمی بود. ۳. وضعیت بازیکنان مصدوم: امید عالیشاه، اوستون ارونوف و کنعانیزادگان تحت نظارت پزشکی بودند.


۴. حضور ویژه دو کودک پرسپولیسی: «ماهان» و «طه»، دو کودک مبتلا به سندرم داون، با حضور خود فضای تمرین را تحت تأثیر قرار دادند. آنها با بازیکنان تمرین کوتاهی کردند، هدیه (پیراهن تیم) دریافت کردند و عکس یادگاری گرفتند.
۵. شوتزنی پایانی و علیپور در دروازه: در پایان، بازیکنان به صورت آزاد به شوتزنی پرداختند و علیپور به عنوان دروازهبان موقت حاضر شد که لحظهای نمادین و غیررسمی بود.

این رویدادها نشاندهنده فضای صمیمی و انساندوستانه تیم پرسپولیس در کنار تمرینات فنی است. حضور کودکان و تعامل بازیکنان با آنها نیز به عنوان بخشی از مسئولیتهای اجتماعی باشگاه قابل توجه است./ برترین ها 

 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها