آخرین اخبار
۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۵:۴۶

بازی کردن کودک دوساله با کولر با قیمت جانش تمام شد

بازی کردن کودک دوساله با کولر با قیمت جانش تمام شد
بازدید:۴۷۰
صد آنلاین | این حادثه غم انگیز در روستای «رهن» از توابع شهرستان گناباد در استان خراسان رضوی رخ داد.
کد خبر : ۱۶۴۱۰۶

به گزارش صد آنلاین،  بر اساس گزارش بخشدار مرکزی گناباد، آقای رضا باقرزاده، یک کودک دو ساله که به دلیل اتصال برق کولر خانگی دچار برقگرفتگی شده بود، جان خود را از دست داد. این اتفاق در تاریخ ۱۴ اردیبهشت رخ داد، زمانی که کودک بهتنهایی در حیاط خانه مشغول بازی بود و با کولری که مشکل اتصال فنی داشت، تماس پیدا کرد.  

مادر کودک پس از بازگشت به خانه، فرزندش را در وضعیت نیمههوشیار یافت. نیروهای اورژانس پس از انتقال به محل، کودک را احیا کردند و او موقتاً به هوش آمد، اما متأسفانه در حین انتقال به بیمارستان، درگذشت.  

روستای رهن با جمعیتی حدود ۲ هزار نفر، در پنج کیلومتری غرب شهر گناباد واقع شده است. این حادثه بار دیگر اهمیت رعایت استانداردهای ایمنی در تجهیزات الکترونیکی و نظارت بر کودکان را یادآوری میکند./حادثه 24

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها