به گزارش صد آنلاین، مدیر منابع انسانی این شرکت اعلام کرد: «در بخش ما، ۲۵ نفر آسیب دیده و ۱۰ مورد فوت قطعی گزارش شده است. همچنین ۶ نفر همچنان مفقود هستند .» وی درباره یکی از قربانیان گفت: «یکی از همکاران ما، یک مرد جوان، مفقود است. متاسفانه سه فرزند داشت. دو زن و یک مرد دیگر نیز از بین رفتهاند.»
وی در خصوص شدت حادثه گفت: «نقطه انفجار فاصلهای با بخش ما نداشت . همه چیز را آوار و گرد و غبار فراموش کرد. صورت خونی بچهها را هنوز فراموش نمیکنم.» این مدیر اجرایی افزود: «واقعاً اتفاق بسیار بدی برایمان رقم خورد. شرکت ما هیچ نقشی در این حادثه نداشته است.»
با این حال، وی از ناواضح بودن آمار دقیق تلفات و مصدومان خبر داد و توضیح داد: «چون تعداد زیادی شرکت در این منطقه فعالیت میکنند ، نمیتوان به طور قطع گفت که چند نفر از کدام واحد هستند. ما همه مصدومان خود را شناسایی کردهایم، اما آمار کلی را باید از سوی مقامات استانی اعلام کنند.»
این بیانیه در حالی منتشر شده که خانوادههای قربانیان، عاملان حادثه را مقصر اصلی میدانند. کارشناسان نیز از عدم استانداردسازی در مدیریت کانتینرهای بحرانی و کمبود پروتکلهای ایمنی در بندرها انتقاد کردهاند.
این مورد یادآوری میکند که در ایران سالانه حدود ۸۰۰ کارگر در حوادث شغلی کشته میشوند. با توجه به حساسیت این موضوع، خواستاران بهبود شرایط کار از مقامات خواستهاند تا سیستمهای پیشگیرانه و نظارتی را در واحدهای صنعتی و بندری تقویت کنند.
در حالی که شرکتهای فعال در بندر از مسئولیت خود ابراز بیگناهی میکنند، خانوادههای قربانیان و کارشناسان امنیتی خواهان بررسی مستقل و شفاف از علل انفجار هستند. این حادثه یک بار دیگر ضرورت اجرای استانداردهای بینالمللی ایمنی صنعتی را برجسته میکند. جزئیات بیشتری از نتایج تحقیقات در روزهای آینده منتظر خواهد بود./ مهر