۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۵

روی صورت خانم ناظم مدرسه درکرج اسید پاشیدند/ علت چه بود؟

روی صورت خانم ناظم مدرسه درکرج اسید پاشیدند/ علت چه بود؟
بازدید:۲۳۷۴
صد آنلاین | این گزارش از یک حادثه خشونت‌آمیز و هولناک در کرج خبر می‌دهد که طی آن یک مرد به همسرش، که ناظم یک مدرسه بود، در محل کارش اسیدپاشی کرده است.

به گزارش صد آنلاین،  بر اساس جزئیات ارائه‌شده، این حمله ظهر دیروز رخ داد و عامل آن بلافاصله از محل فرار کرد. با حضور پلیس و تحقیقات فوری، همسر قربانی به عنوان متهم شناسایی و به سرعت تحت تعقیب قرار گرفت. مأموران با دریافت حکم ورود به منزل، او را در حالی که قصد فرار داشت و در حال بستن چمدان بود، دستگیر کردند.  

متهم در اعترافات خود ادعا کرد اختلافات خانوادگی و سوءظن به ارتباطات پنهانی همسرش انگیزه اصلی این اقدام خشونت‌بار بوده است. او عنوان کرد پس از مشاجره لفظی در روز حادثه و تصمیم به جدایی، به قصد "تنبیه" همسرش، از قبل اسید تهیه کرده و در مدرسه به صورت او اسیدپاشی نموده است.  

این رویداد نه تنها آسیب جبران‌ناپذیری به سلامت قربانی وارد کرده، بلکه بار دیگر موضوع خشونت‌های خانگی و ضرورت مقابله جدی با آن را در جامعه پررنگ می‌کند. پلیس و دستگاه قضایی ایران طبق قانون با متهم برخورد کرده‌اند، اما چنین حوادثی لزوم آموزش‌های پیشگیرانه، حساسیت بیشتر نهادها نسبت به نشانه‌های خشونت خانگی و حمایت از قربانیان را یادآوری می‌کند./ رکنا

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها