آخرین اخبار
۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶

ادعای جنجالی ترامپ در ۱۰۰ روز نخست ریاست جمهوری اش

ادعای جنجالی ترامپ در ۱۰۰ روز نخست ریاست جمهوری اش
بازدید:۲۲۱
صد آنلاین | دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا، در ادعایی جنجالی عنوان کرده است که در ۱۰۰ روز نخست دوره دوم ریاستجمهوری خود (در صورت پیروزی) «هیچ اشتباهی مرتکب نشده است».
کد خبر : ۱۶۳۳۹۴
به گزارش صد آنلاین،  این اظهارات در حالی مطرح میشود که گزارش وزارت بازرگانی آمریکا از کاهش ۰.۳ درصدی تولید ناخالص داخلی (GDP) این کشور در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ خبر داده است. این اولین بار از ابتدای سال ۲۰۲۲ است که اقتصاد آمریکا رشد منفی را تجربه میکند.

تحلیل ادعای ترامپ و واقعیتهای اقتصادی:

۱. ادعای بینقصی در عملکرد:
ترامپ با وجود کاهش رشد اقتصادی، این دوره را عاری از اشتباه توصیف کرده و پیشبینی میکند اقتصاد آمریکا در سال آینده با «موفقیتهای فوق العاده» روبهرو خواهد شد. این در حالی است که دادههای رسمی نشان میدهد سیاستهای اقتصادی فعلی (در صورت تداوم دولت بایدن) نتوانستهاند از کاهش رشد جلوگیری کنند. ترامپ احتمالاً با تمرکز بر برنامههای آینده خود (مانند کاهش مالیاتها یا تشدید تعرفهها) میکوشد نقاط ضعف کنونی را نادیده بگیرد.

۲. کاهش رشد GDP و تناقض ادعاها:
کاهش ۰.۳ درصدی GDP سالانه (به صورت تعدیل فصلی) نشاندهنده چالشهای اقتصادی مانند تورم بالا، افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو، و کاهش مصرف خانوارها است. این آمار با ادعای ترامپ درباره «مدیریت بینقص» در تضاد است، چرا که حتی در صورت پیروزی وی در انتخابات آینده، بهبود اقتصادی یکشبه محقق نمیشود و معمولاً اثرگذاری سیاستها به چندین فصل زمان نیاز دارد.

۳. منابع خبری و جهتگیری سیاسی:

  • گزارش TASS (خبرگزاری روسیه) و بازتاب آن توسط نامهنیوز ممکن است با اهداف خاصی (مانند تشدید انتقاد از دولت بایدن یا جهتدهی به افکار عمومی علیه سیاستهای آمریکا) انجام شده باشد.

  • ترامپ نیز با تکیه بر گفتمان «قدرتمندی اقتصادی» معمولاً میکوشد نقاط ضعف را به رقبا یا عوامل خارجی نسبت دهد.

نتیجه گیری:

ادعای ترامپ بیشتر یک ادعای تبلیغاتی در چارچوب کارزار انتخاباتی احتمالی او برای سال ۲۰۲۴ است تا تحلیلی مبتنی بر دادههای عینی. کاهش رشد اقتصادی آمریکا، فارغ از اینکه ناشی از چه عواملی باشد، نشان میدهد ادعای «هیچ اشتباهی نکردم» در حوزه اقتصاد قابل دفاع نیست. با این حال، ترامپ با استفاده از Rhetoric (بیان احساسی) سعی در القای اطمینان به پایگاه طرفداران خود دارد. پیامد واقعی این ادعاها به واکنش افکار عمومی و روندهای آتی اقتصاد آمریکا بستگی خواهد داشت./ نامه نیوز

 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها