به گزارش صد آنلاین، این حادثه در تعطیلات نوروزی رخ داد، زمانی که خواهر نوجوان متهم (۱۴ ساله) شاهد تلاش مقتول برای تعرض به خود بود. بر اساس گفتههای فرزندان مقتول، او به آنها قرص داده بود تا بخوابند و قصد داشت به خالهشان (خواهر متهم) تجاوز کند. متهم با دریافت تماس از فرزندان خواهرش به محل حادثه رفت و در درگیری با مقتول، او را با چاقو زد.
متهم ۳۰ ساله که چهار سال پیش از افغانستان به ایران مهاجرت کرده و در نصب پلهبرقی فعالیت میکرد، ادعا کرد پس از شنیدن اتهامات از زبان کودکان، مقتول ابتدا انکار کرد اما سپس به دادن قرص به فرزندانش اعتراف نمود. این موضوع خشم متهم را برانگیخت و منجر به درگیری و ضربات چاقو شد. او پس از فرار، حدود یکماه در پارکها مخفی شد و نهایتاً توسط ماموران در حالی که روی نیمکت خوابیده بود، دستگیر گردید.
متهم در بازداشت به سر میبرد و تحقیقات برای روشن شدن دقیق جزئیات حادثه ادامه دارد. خواهر متهم که برای فروش ملک به افغانستان رفته بود، پس از ماجرا به ایران بازگشت. پلیس در حال بررسی صحت ادعاهای طرفین و جمعآوری شواهد بیشتر است./سایت جنایی