آخرین اخبار
۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۹
اوکراین آتش‌بس موقت روسیه رد می‌کند
بازدید:۱۵۹
صد آنلاین | اوکراین با رد پیشنهاد آتش‌بس سه‌روزه روسیه (۸ تا ۱۰ مه ۲۰۲۴) که به مناسبت «روز پیروزی» و هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم اعلام شد، خواستار توقف فوری درگیری‌ها بدون تأخیر شد.
کد خبر : ۱۶۲۸۶۶

 به گزارش صد آنلاین، مقامات اوکراینی تاکید کردند که نیاز به آتش‌بس موقت برای برگزاری رژه نظامی روسیه ندارند و بر تعهد خود به آتش‌بس بدون قیدوشرط پایدار تأکید کردند.

مواضع کلیدی:

آندری سیبیها (وزیر خارجه اوکراین):

اگر روسیه واقعاً خواهان صلح است، باید «همین الان» درگیری‌ها را متوقف کند، نه آنکه تا ۸ مه (۱۸ اردیبهشت) منتظر بماند.

«آتش‌بس باید حداقل ۳۰ روز باشد، نه فقط برای مراسم نمادین.»

دفتر زلنسکی:

اوکراین برای «رژه روسیه» به آتش‌بس نیاز ندارد و خواستار توقف بی‌قیدوشرط جنگ است.

واکنش بین‌المللی:

کاخ سفید (از زبان کارولین لیویت):

ترامپ خواستار آتش‌بس دائمی و پایدار برای پایان دادن به جنگ اوکراین است و بر لطف مذاکره فوری تأکید دارد.

تحلیل:
پیشنهاد پوتین درحالی مطرح شد که اوکراین و غرب به انگیزه روسیه از این آتش‌بس کوتاه‌مدت مشکوک هستند و آن را تاکتیکی برای تجدید قوای نظامی یا تبلیغات سیاسی می‌دانند. این موضوع نشان‌دهنده شکاف عمیق میان طرفین برای رسیدن به راه‌حلی پایدار است./ تسنیم 

 
اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها