آخرین اخبار
۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴
نماینده تام‌الاختیار استقلال کجاست؟ 
بازدید:۱۷۳
صد آنلاین | نماینده تام‌الاختیار هلدینگ که یک روز در فرودگاه مهرآباد با سینه سپر شده و با اعتماد به نفسی بی‌نظیر اعلام می‌کرد: "من سلطان جذب بازیکن هستم و خودم بلدم بازیکن بخرم"، حالا دقیقاً کجاست؟ آیا او هنوز در تصویر است؟ آیا پاسخی برای اتهامات سنگینی دارد که به عملکردش نسبت داده می‌شود؟
کد خبر : ۱۶۲۶۸۴

به گزارش صد آنلاین، آسیبی که استقلال از هلدینگ خلیج‌فارس دید، حتی از جواد نکونام و لج‌بازی‌هایش هم بیشتر بود. آن روزها، وقتی استقلال از سفر بازمی‌گشت، صحنه‌ای در فرودگاه رقم خورد که هنوز در حافظه استقلالی‌ها مانده است: احمد شهریاری ، نماینده تام‌الاختیار هلدینگ، با اعتماد به نفسی کامل، مقابل دوربین‌ها و خبرنگاران سینه صاف کرد و اعلام کرد: "هیچ‌کس به اندازه من بلد نیست بازیکن بگیرد." او با اشاره به سابقه طولانی خود در جذب بازیکنان در باشگاه صبا، از کارهای خودش در جذب بازیکنان بوسنیایی نام برد و ادعا کرد که تمام تصمیماتش بر پایه تخصص و تجربه است.

 

حالا این نماینده تام‌الاختیار کجاست؟ 

حالا که استقلال با غرامت‌های سنگین و عواقب آن دست و پنجه نرم می‌کند، کجاست آن نماینده تام‌الاختیار که باید مسئولیت این شکست‌ها را بپذیرد؟
احمد شهریاری که به عنوان چهره اصلی این فاجعه شناخته می‌شود، از صحنه کنار رفته و جای خود را به شخصی به نام تاجرنیا داده است. این فرد، اگرچه در زمینه جذب بازیکنان خارجی ادعایی ندارد، اما با دخالت مستقیم در مذاکرات (مانند پرونده ماتزاری)، بیش از یک ماه وقت استقلال را هدر داد. بر اساس گفته نزدیکان باشگاه، تاجرنیا هم‌اکنون در همه امور کوچک و بزرگ دخالت می‌کند و ابتکار عمل و اختیار تصمیم‌گیری را از دست مدیران باشگاه می‌گیرد.

 

فوتبال دکمه عقب ندارد 

استقلال دیگر نمی‌تواند به روزهای قبل از هلدینگ برگردد. اما لااقل، هلدینگ می‌تواند محبت کند و این عنوان «خانه‌خراب‌کن» نماینده تام‌الاختیار را از چارت باشگاه خارج کند. یک سال از عمر استقلال که هر چه کشید، از دخالت‌های نماینده تام‌الاختیار هلدینگ بود، کافی است.

 

اگر قرار است استقلال دوباره به سمت پیروزی‌ها حرکت کند، باید از این دست بازی‌های سیاسی و دخالت‌های نادرست در امور باشگاه فاصله بگیرد. آیا هلدینگ حاضر است مسئولیت خود را بپذیرد و اجازه دهد استقلال بدون فشارهای اضافی به کار خود ادامه دهد؟

 

این سؤالی است که هنوز منتظر پاسخ است./ خبرورزشی

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها