آخرین اخبار
۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
اخطار پلیس: کارت سوخت این افراد از خرداد قطع می‌شود
بازدید:۲۶۴
سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، از تصمیم جدید برای کمک به شهروندان خبر داد: "با هماهنگی بیمه مرکزی، جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث برای کلیه مالکان خودرو و موتورسیکلت تا پایان اردیبهشت ماه بخشیده شد."
کد خبر : ۱۶۲۴۶۴

به گزارش صدآنلاین به نقل از ایسنا؛ مهلت یک‌ماهه (تا اول خرداد ۱۴۰۳) برای دریافت بیمه شخص ثالث

حذف کامل جریمه دیرکرد در این مدت

غیرفعال شدن کارت سوخت وسایل نقلیه بیمه‌نشده از خردادماه

هشدار مهم به شهروندان:
سردار حسینی تأکید کرد: "از اول خرداد، کلیه خودروها و موتورسیکلت‌هایی که فاقد بیمه شخص ثالث باشند، از دریافت سوخت محروم خواهند شد. این تصمیم به منظور حفظ حقوق زیان‌دیدگان حوادث رانندگی و افزایش ایمنی جاده‌ها اتخاذ شده است."

تسهیلات جدید:

هماهنگی کامل بین پلیس راهور و بیمه مرکزی

الزام تمامی سازمان‌ها به بررسی بیمه شخص ثالث قبل از ارائه خدمات

امکان دریافت بیمه بدون پرداخت جریمه دیرکرد تا پایان اردیبهشت

رئیس پلیس راهور از همه شهروندان خواست در این فرصت یک‌ماهه نسبت به دریافت بیمه شخص ثالث اقدام کنند تا از مشکلات بعدی جلوگیری شود. وی یادآور شد این طرح به صورت جدی پیگیری خواهد شد و هیچ استثنایی برای وسایل نقلیه بیمه‌نشده بعد از مهلت مقرر وجود نخواهد داشت.

نکته پایانی:
شهروندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به دفاتر بیمه سراسر کشور مراجعه یا از طریق سامانه‌های الکترونیکی اقدام کنند. این فرصت محدود است و پس از پایان مهلت مقرر، هیچ تساهلی در اجرای قانون وجود نخواهد داشت

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها