آخرین اخبار
۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۵
پلیس به دنبال دو عامل تیراندازی مرگبار
بازدید:۸۲۴
صد آنلاین | پلیس تهران بزرگ در پی شناسایی و دستگیری دو عامل تیراندازی مرگباری است که پنجشنبه گذشته در یکی از خیابان‌های پاکدشت رخ داد.
کد خبر : ۱۶۲۱۳۰

به گزارش صد آنلاین، مأموران آگاهی با حضور در محل، جسد مرد جوانی را یافتند که بر اثر شلیک گلوله جان خود را از دست داده بود. تحقیقات اولیه نشان می‌دهد قربانی در حال پیاده‌روی بوده که دو مرد سوار بر موتورسیکلت به او نزدیک شده و پس از درگیری لفظی، یکی از آن‌ها با اسلحه به سوی وی شلیک کرده است. مهاجمان بلافاصله از محل فرار کردند.  

تیم‌های کارآگاهی اداره دهم آگاهی، پزشکی قانونی و تشخیص جنایت با نمونه‌برداری و بررسی میدانی در حال جمع‌آوری مدارک هستند. گفته‌های یک شاهد عینی که نزدیک به صحنه حاضر بود، جزئیات این درگیری را روشن‌تر کرد. هم‌اکنون تحقیقات تحت نظر بازپرس پرونده برای تعیین انگیزه قتل و شناسایی متهمان ادامه دارد./سایت جنایی

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها