۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۲

کشف یک کیلو و 500 گرم هروئین در دیلم

بازدید:۶۰۷
فرمانده انتظامی شهرستان دیلم گفت: ماموران انتظامی شهرستان دیلم سه نفر توزیع کننده مواد مخدر را دستگیر و یک کیلو و 500 گرم هروئین از آنها کشف کردند.

محمدرضا محمدیان فرمانده انتظامی شهرستان دیلم شامگاه امروز در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: ماموران انتظامی پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان دیلم، سه نفر عرضه کننده مواد مخدر در روستای عامری را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه هر سه متهم که در حال جابجایی و فروش مواد مخدر هروئین در منزل بودند را شناسایی و دستگیر کردند.

 


وی افزود: در بازرسی از منزل و خودروی این افراد، مقدار یک کیلو و 500 گرم هروئین که به طرز ماهرانه‌ای در قسمت‌های مختلف جاساز شده بود، کشف شد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه این باند سه نفره متلاشی شد اعلام داشت: هر سه نفر متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند. یکی از مأموریت‌های مهم پلیس، مبارزه با هرگونه حمل، نگهداری، خرید و فروش و قاچاق مواد مخدر به عنوان بلای خانمان سوز جامعه است و برخورد فرماندهی انتظامی در این راستا محکم و قاطع خواهد بود.

پایان خبر/211211

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها