آخرین اخبار
۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
وزیر خارجه ایران  فردا به چین می‌رود
بازدید:۱۲۸
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه، در نشست خبری امروز (دوشنبه) ضمن تبریک روز سعدی، از سفر وزیر خارجه ایران به چین خبر داد. وی اظهار کرد: «فردا (سه‌شنبه)، وزیر خارجه به چین سفر خواهد کرد.»
کد خبر : ۱۶۱۱۹۱

به گزارش صدآنلاین به نقل از ایسنا؛ در ادامه، بقائی به اطلاعات بیشتری درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا پرداخت و تأکید کرد که این مذاکرات هم‌سطح کارشناسی و هم‌سطح عالی در مسقط برگزار خواهد شد.


او در این باره گفت: «مطالبه اصلی ما در این مذاکرات، برداشت تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه علیه ایران است. این برداشت باید به گونه‌ای باشد که آثار ملموس و کاملاً موثری داشته باشد و ایران بتواند فعالیت‌های اقتصادی، تجاری و بانکی خود را به صورت عادی انجام دهد. همچنین باید اطمینان حاصل شود که تجارب گذشته تکرار نخواهد شد.»

حدود ۴۰ کشور آفریقایی در همایش اقتصادی ایران شرکت می‌کنند 

بقائی همچنین به برگزاری همایش اقتصادی ایران و آفریقا اشاره کرد و افزود: «حدود ۴۰ کشور آفریقایی از بخش‌های خصوصی و دولتی برای شرکت در این همایش اعلام آمادگی کرده‌اند. تاکنون ۳۰ مقام ارشد از وزیران و معاونان وزیر برای شرکت در این رویداد مهم که در تهران و در اسفندماه برگزار می‌شود، آمادگی خود را اعلام کرده‌اند.» 

سفر وزیر دفاع عربستان به ایران: ثمره سیاست همسایگی 

در پاسخ به سوالی درباره سفر وزیر دفاع عربستان به ایران و ارتباط آن با مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، بقائی گفت: «این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود و به‌صورت هم‌زمان با گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم انجام شد. این سفر نشانگر موفقیت سیاست همسایگی است که ایران طی سال‌های اخیر پیگیری کرده است.» 

وی ادامه داد: «این موضوع ثابت می‌کند که کشورهای منطقه باید با اتکا به توانمندی‌های خود و اعتماد متقابل، در مسیر ثبات، صیانت از امنیت خلیج فارس و منطقه حرکت کنند. در هر مراوده‌ای در این ایام، موضوع گفت‌وگوها مطرح می‌شود و ما نیز خود را در تماس با کشورهای پیرامونی و منطقه پیشقدم کرده‌ایم و به آنها در مورد روند مذاکرات توضیح داده‌ایم

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها