آخرین اخبار
۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۶
خبرهای خوب از استقلال رسید
بازدید:۹۶۹۷
صد آنلاین | از تمرینات روزهای اخیر استقلال خبرهایی به گوش می رسد که برای هواداران خوشایند خواهد بود.
کد خبر : ۱۶۱۰۵۱

به گزارش صد آنلاین، استقلال هنوز در کنار میودراگ بوژوویچ نتوانسته است به پیروزی دست یابد و هواداران این تیم آرزو دارند که این طلسم در بازی فردا برابر هوادار شکسته شود.

 

آبی‌ها در نیمه دوم بازی با گل گهر، عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند و تقریباً تا لحظات پایانی به سه امتیاز نزدیک بودند. اما با وجود تلاش‌های زیاد، تیم دوباره به برد نرسید تا دیدار برابر تیم انتهای جدولی هوادار، به قول بوژوویچ، آغاز فصل واقعی برای استقلال باشد. البته نباید رقیب تهرانی را دست کم گرفت؛ زیرا هوادار نیز در صورت شکست در این مسابقه، شانس اندک خود برای ماندن در لیگ را از دست خواهد داد. بنابراین، شاگردان امید روانخواه قطعاً تمام توان خود را در این بازی به کار خواهند بست.

 

از سوی دیگر، خبرهای مثبتی از تمرینات استقلال منتشر شده است. هرچند همچنان برخی از بازیکنان مصدوم در تیم حضور دارند، اما تعدادی از آسیب‌دیدگان به تیم بازگشته‌اند و سایر بازیکنان نیز در وضعیت آمادگی جسمانی مناسبی قرار دارند. تمرینات دو روز اخیر با انگیزه و رقابت بالایی بین بازیکنان همراه بوده و این موضوع باعث رضایت کادر فنی شده است.

 

به نظر می‌رسد برنامه‌ریزی کادر فنی استقلال بر اساس فشردگی مسابقات و تمرینات بدنسازی بوده است تا آمادگی بازیکنان درست قبل از نبرد جام حذفی به اوج خود برسد. این اتفاق که در تمرینات دیده شده است، احتمالاً باعث شده است هواداران با امیدواری بیشتری منتظر بازی برابر هوادار باشند. / خبر ورزشی

اشتراک گذاری:
ارسال نظر