به گزارش صد آنلاین، امیررضا واعظی آشتیانی معتقد است رفتاری که با رضا درویش میشود، منصفانه و اخلاقی نیست.
از شرایط و مذاکرات استقلال برای انتخاب سرمربی جدید شروع کنیم
قبل از آن در رابطه با پرسپولیس نکتهای بگویم. من شنیدم بعد از شکست این تیم مقابل سپاهان، هواداران در ورزشگاه علیه رضا درویش شعار دادند و این اتفاق در فضای مجازی هم رخ داده است. اگر واقعاً اینگونه باشد، باید گفت شعار دادن علیه درویش به معنای واقعی کلمه غیرمنصفانه و غیر اخلاقی است. وقتی بازیکن پرسپولیس گل به خودی میزند چرا مدیرعامل باشگاه باید تاوانش را پس بدهد؟ مدیرعامل پرسپولیس که نمیتواند لباس ورزشی بپوشد و به جای بازیکنان وارد زمین شود. مدیرعامل باید شرایط را برای موفقیت تیم با استفاده از راهکارهای مدیریتی فراهم کند ولی او که نمیتواند به جای بازیکنان یا مربیان کارایی داشته باشد.
من قبلاً میگفتم بعضی از بوقچیهای مرد پول میگیرند تا عدهای را تشویق و یا تخریب کنند اما متاسفانه به نظر میرسد حالا بعضی از خانمهای لیدر هم پا در همین مسیر گذاشتهاند.
یادمان میآید که در جریان لیگ نهم مصاحبه کرده و تاکید داشتید عدهای پول میگیرند تا علیه شما و صمد مرفاوی که سرمربی وقت استقلال بود، شعار بدهند
بله. همان زمان گفتم و با استدلال به این قضیه اشاره کردم. آقایان شام و ناهار میدادند تا یک عده در استادیوم مردم را علیه من و مرفاوی تحریک کنند. حتی یک بار یکی از همین افراد که بعداً به رحمت خدا رفت، پیشم آمد و بابت کارهایی که کرده بود، حلالیت گرفت! در آن فصل سه گروه مدعی اطراف استقلال قرار داشت ولی برای کوبیدن ما، هر سه گروه با یکدیگر متحد شده بودند!
یک وقت میبینی دقیقه ۸۰ مسابقه است و تیم نتیجه نگرفته، آدم پیش خودش میگوید هوادار احساساتی شده و یا اصلاً حق دارد که ناراحت باشد ولی وقتی در چند مسابقه آن فصل از همان دقیقه نخست که تازه سوت بازی به صدا درآمده بود، یک عده روی سکوها مردم را علیه ما تحریک میکردند، معلوم بود داستان از چه قرار است.
و به عنوان سوال آخر، گروهی از هواداران استقلال معتقدند سفر علی تاجرنیا و علی نظری جویباری به اروپا برای انتخاب سرمربی جدید استقلال با اصول حرفهای منافات دارد و ارشدترین اعضای باشگاه نباید شخصا برای چنین مذاکراتی بروند
این دقیقاً فرق مدیریت غیرحرفهای با یک ساختار مدیریتی حرفهای است. متاسفانه این بدعت بدی بود که فدراسیون ایران چند سال قبل گذاشت و فرهنگش در میان باشگاهها هم نفوذ کرد. مگر آقایان مدیر در فدراسیون برای انتخاب سرمربی تیم ملی به بلژیک نرفتند؟ دست آخر هم که دیدیم انتخابشان چه شرایطی را برای فوتبال ما رقم زد.
طبق قاعده، استقلال کارفرماست و هر کسی سرمربی این تیم شود، عملاً بر اساس قانون، حکم کارگر و جزیی از مجموعه باشگاه را دارد ولی آقایان با چنین روشی، کاری میکنند که عملاً سرمربی جدید اگر از دل این مذاکرات بیرون بیاید، از همین حالا احساس کارفرما بودن داشته باشد.
منبع: خبر ورزشی