آخرین اخبار
۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۷
سخنان جدید بقایی از دور دوم مذاکرات ایران و امریکا
بازدید:۵۶۱
سخنگوی وزارت خارجه درباره این که این دور از مذاکرات چقدر طول خواهد کشید، گفت: این که مذاکرات چقدر طول بکشد بستگی به روند مذاکرات دارد.
کد خبر : ۱۶۰۸۰۹

به گزارش صدآنلاین،  «اسماعیل بقایی» با بیان اینکه ما «اینجا برای وقت تلف کردن نیامده‌ایم» گفت: برای رفع تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران با جدیت و حسن نیت کامل آماده طی کردن این مسیر هستیم.

وی تاکید کرد: برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است و بارها این موضوع ثابت شده است.

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک باید است و ما در عین حال تاکید کردیم برای رفع هر گونه شبهه در مورد ماهیت برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران آماده همکاری هستیم.

بقائی تاکید کرد: حتماً باید تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه وضع شده علیه ایران به صورت مطمئن و با دریافت تضمین‌ها مبنی بر عملیاتی شدن آنها رفع شود و موضع ما در مورد این ۲ موضوع ثابت، اصولی و غیر قابل تغییر است.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها