آخرین اخبار
۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴
پیش‌بینی بارش برف در برخی استان‌ها؛ مردم آماده باشند!
بازدید:۱۳۸
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی وضعیت هوا از احتمال بارش برف در ارتفاعات و مناطق سردسیر کشور خبر داد. آسمان برخی استان‌ها بارانی خواهد شد و تغییرات دمایی به‌زودی آغاز می‌شود.
کد خبر : ۱۶۰۴۹۴

به گزارش صد آنلاین؛ صادق ضیاییان با اشاره به نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی گفت: امروز جمعه ۲۹ فروردین ماه در برخی نقاط استانهای مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی در برخی ساعات رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد پیش بینی می شود.

 

به نقل از ایسنا؛ وی با بیان اینکه بارش برف در ارتفاعات و مناطق سردسیر دور از انتظار نیست، اظهار کرد: شنبه۳۰ فروردین ماه در برخی نقاط شمال آذربایجان غربی، ارتفاعات البرز، مرکزی، خراسان شمالی، شمال شرق خراسان رضوی و یکشنبه ۳۱ فروردین ماه در شمال استان‌های آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده رخ می دهد.

ضیاییان ادامه داد: طی این مدت در سایر مناطق کشور آسمان صاف خواهد بود و اول اردیبهشت دوشنبه در ساعات بعدازظهر در جنوب غرب برخی نقاط در غرب، شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر رگبار پراکنده و وزش باد پیش بینی می‌شود و سه شنبه دوم اردیبهشت ماه بارش در برخی نقاط نیمه غربی و غرب سواحل دریای خزر ادامه خواهد داشت.

 

وی تاکید کرد: جمعه و شنبه (۲۹ و ۳۰ فروردین) در نیمه شرقی برخی مناطق در مرکز و جنوب کشور وزش یاد شدید رخ می دهد که در مناطق مستعد همراه با گردوخاک و کاهش کیفیت هوا خواهد بود. همچنین از روز شنبه(۳۰ فروردین ماه) در غالب مناطق کشور دما روند افزایشی خواهد داشت و جمعه و شنبه(۲۹ و ۳۰ فروردین ماه) خلیج فارس تنگه هرمز دریای عمان و دریای خزر مواج و پرمتلاطم است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران اظهارکرد: آسمان تهران امروز جمعه (۲۹‌فروردین‌ماه) صاف تا کمی ابری در برخی از ساعات افزایش باد با حداقل دمای۴ و حداکثر دمای۱۸ درجه سانتیگراد و طی شنبه‌ (۳۰ فروردین‌ماه) صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد با حداقل دمای ۶و حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها