آخرین اخبار
۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
عکس/ جولانی به عنوان یکی از ۱۰۰ فرد تأثیرگذار جهان معرفی شد
بازدید:۲۷۰
صد آنلاین | احمد الشرع رئیس جمهور سوریه (ابومحمد الجولانی) از سوی مجله تایم به عنوان یکی از ۱۰۰ فرد تأثیرگذار جهان معرفی شد.
کد خبر : ۱۶۰۳۴۱

به گزارش صد آنلاین ، مجله تایم نوشت: پس از ایجاد یک جناح مسلح قدرتمند هیأت تحریرالشام که در سطح بین‌المللی به عنوان یک گروه تروریستی طبقه‌بندی می‌شود موفق به سرنگونی دولت بشار اسد شد.

الشرع ابتدا با القاعده و سپس داعش متحد شد، اما بعدها با هر دو گروه وارد جنگ شد تا کنترل کامل بر نیروهای خود را حفظ کند. اخیراً، او با شورشیان سوری دیگر، اغلب با استفاده از اسلحه، همکاری کرده و از حمایت ترکیه بهره‌مند شده است. او در شمال غربی سوریه یک دولت محافظه‌کار مذهبی تأسیس کرد که به طور مؤثر اداره می‌شد و تلاش‌هایی برای جلب اعتماد گروه‌های اقلیت انجام داد. الشرع جاه‌طلب برای شکست دادن اسد فهمید که باید به یک رهبر سیاسی و همچنین یک نیروی نظامی تبدیل شود.

جولانی در لیست صد چهره تأثیرگذار مجله تایم/عکس

منبع : خبر آنلاین 

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها